Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Lube

Uudiskiri

BUTTR fisting Kreem - määrdeaine fisting

Kui otsite eriti mitmekülgset libestusainet ja soovite harjutada nii anaal- kui ka vaginaalset määrimist, siis fisting anaalselt ja vaginaalselt, siis BUTTR fisting Cream on just õige libestusaine teie jaoks. Isegi kui eelistate eriti kõva või väga intensiivset seksi, siis BUTTR fisting Cream suudab igal ajal teie kõige metsikumaid fantaasiaid täita.

Rohkem infot

3268/500

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kui otsite eriti mitmekülgset libestusainet ja soovite harjutada nii anaal- kui ka vaginaalset määrimist, siis fisting anaalselt ja vaginaalselt, siis BUTTR fisting Cream on just õige libestusaine teie jaoks. Isegi kui eelistate eriti kõva või väga intensiivset seksi, siis BUTTR fisting Cream suudab igal ajal teie kõige metsikumaid fantaasiaid täita. BUTTR fisting Cream sobib kasutamiseks ka koos fisting Kinnaste ja erinevate seksimänguasjadega.

    BUTTR fisting Cream

    BUTTR fisting Cream on ideaalne libestusaine anaalfistingu jaoks: erinevalt tupeast ei tooda pärak oma eritist, mistõttu on pikaajaline libestusaine nagu BUTTR fisting Cream tuleks kindlasti kasutada. BUTTR fisting Cream on spetsiaalne kreem anaalseks ja vaginaalseks penetratsiooniks. BUTTR fisting Cream on paksem kui tavalised libestusained, mis muudab penetratsiooni mugavamaks ja lihtsamaks. Libesti on nahasõbralik, püsib pikka aega määrdunud ja on lõhnavaba. Suur 500 ml (19,22 fl.oz.) purk teeb libestusaine pealekandmise seksi ajal lihtsamaks, nii et saate täielikult keskenduda oma naudingule.

    fisting Lubrikant või fisting Libestuskreem...

    Fistingu libestusaine on asendamatu abivahend anaalseks või vaginaalseks penetratsiooniks käe või rusikaga! Isegi kui see ei pea alati olema rusikaga kokku surutud, on vastav kehaava suure pinge all. Et see fisting võimalikult meeldivaks, kasutatakse spetsiaalseid rusikavahendeid. Siin MEO.de leiate veepõhist fistingugeeli, silikoonipõhist fistingu libestusvahendit ja õli- või rasvapõhist fistingukreemi. Nende hulka kuuluvad meie järeleproovitud kaubamärgid Le Fist ja Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Glory HoleJ-Lube (meie tippmüüja) Mancunt ja Let's Fuck Hot, aga ka sellised tooted nagu või klassikaline Crisco.

    Mis on fistingu libestusaine?

    Anaal- või vaginaalne fisting hõlmab vastava kehaava maksimaalset venitamist ja sügavat tungimist käe, rusika või spetsiaalsete dildodega. Selle hõlbustamiseks kasutatakse spetsiaalseid fistingu libestusvahendeid, mis on kõrge määrdevõimega ja ei kipu kiiresti kuivama. Sling Fisting-sessioon võib kesta mitu tundi ja kasutatav libestusaine peab vastu pidama!fisting Lubrikante on saadaval silikoon-, rasva- või veepõhjal ning eriliste omadustega, näiteks tuimestava toimega, nagu meie Let's Fuck Extreme, või soojendava toimega, nagu meie Let's Fuck Hot.

    Lisateave:

    • BUTTR fisting Kreem
    • Sisu: 500 ml (19,22 fl.oz.)
    • BUTTR on uuenduslik määrdeaine. See pakub rohkem naudingut seksi ajal, võimaldab lõdvestunud anaalseksi dildoga või paarina, sügavamat tungimist käe või rusikaga ning on ideaalne libestusaine fistingusessiooniks. Libesti ei tohi kasutada koos silikoonist seksimänguasjade või lateksist toodetega, kuna see võib neid materjale kahjustada. See sobib pigem klaasist, roostevabast terasest või vinüülist valmistatud seksimänguasjade jaoks.
    • Koostisosad (INCI): Vesi, vaseliin, vedel parafiin, tseetüülalkohol, propüleenglükool, PEG-8 stearaat, tseetaret-25, dimetikoon, fenoksüetanool, isopropüülmüristaat, etüülheksüülglütseriin, sidrunhape.
    • Koostisosad ja kasutamine: Selle libestusaine koostamisel on tootja hoolt kandnud selle eest, et valida kvaliteetsed koostisosad, mis tagavad ohutu ja meeldiva kogemuse. Üksikasjalik teave koostisainete kohta on pakendil ja käesolevas tootekirjelduses. Soovitame tundliku naha või teadaoleva allergiaga kasutajatel katsetada toodet väikesel nahapinnal enne esimest korda kasutamist, et välistada võimalikud talumatusprobleemid. Kui te ei ole kindel koostisainete või nende mõju osas, tuleks konsulteerida arsti või apteekriga.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Funktioniert einwandfrei

    Habe die Buttr Creme erhalten und wir sind echt begeistert. Alles was vorher nicht funktioniert hat, hat mit der Buttr sofort funktioniert. Immer wieder gern.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Ottimo

    Testata sia la versione in crema sia quella in burro. Entrambe ottime, funzionano molto bene.
    La versione in burro è ovviamente molto più "pastosa", ma richiede un maggior lavoro per la pulizia a fine utilizzo.
    La versione crema invece è più facile da pulire, probabilmente risulta anche un po' più "scorrevole" ma penso che, a differenza dell'altra, in caso di impiego prolungato, richieda di essere ripristinato ogni tanto.
    Comunque entrambi i prodotti sono ottimi ed efficaci.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Lubrificante per esigenti

    Il lubrificante a base siliconica è di fatto molto più lubrificante della versione a base d’acqua….l’importante è andarci piano e si può anche esagerare…..quindi ottimo per giochi estremi.
    Tempistiche abbontanti senza bisogno di riapplicare.
    Il prodotto va dosato bene perché poi per lavarlo via bisogna insistere un po di più dalla pelle…..anche se con un buon sapone si risolve. Dai tessuti si lava senza problemi. Consigliato per chi vuole esagerare…..

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Awesome

    Feels really good but my booty gets really hot when i am enjoying my toys i never had this with the other cream

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Slips in nicely

    So I've been struggling with MEO's fisting hand and this is the gel that got me through it. Fantastic lube and now is my number one buy for anal lube.
    Also seems to help when cleaning your anal toys.

    • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    BUTTR fisting Kreem - määrdeaine fisting

    BUTTR fisting Kreem - määrdeaine fisting

    Kui otsite eriti mitmekülgset libestusainet ja soovite harjutada nii anaal- kui ka vaginaalset määrimist, siis fisting anaalselt ja vaginaalselt, siis BUTTR fisting Cream on just õige libestusaine teie jaoks. Isegi kui eelistate eriti kõva või väga intensiivset seksi, siis BUTTR fisting Cream suudab igal ajal teie kõige metsikumaid fantaasiaid täita.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: