Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Lube

Uudiskiri

EROS UltraX fisting - 500 ml - määrdeaine fisting

Uus

EROS UltraX fisting on sensatsiooniline fisting Libestusaine, mis on spetsiaalselt välja töötatud anaalvahekorra erivajaduste ja fisting välja töötatud. See pakub uskumatult kauakestvat määrimist ilma kleepuvuse või kuivamiseta. EROS UltraX fisting on õli-, rasva- ja parfüümivaba ning turvaliseks ja mugavaks kasutamiseks pehme konsistentsiga.

Rohkem infot

10054/500

saadaval

Rohkem infot

EROS UltraX fisting - Tippklassi libestusaine intensiivseks anaalvahekorras ja fisting

EROS UltraX fisting on sensatsiooniline fisting Libestusaine, mis on spetsiaalselt välja töötatud anaalvahekorra erivajaduste jaoks ja fisting välja töötatud. See pakub uskumatult kauakestvat määrimist ilma kleepuvuse või kuivamiseta. EROS UltraX fisting on õli-, rasva- ja parfüümivaba ning turvaliseks ja mugavaks kasutamiseks pehme konsistentsiga.

EROS UltraX Fisting: Suurepärane konsistents tagab maksimaalse mugavuse

EROS UltraX fisting on tõeline tipphetk kõigile neile, kes fisting Libestusaine omaette klass. See avaldab esmapilgul muljet oma unikaalse, sametise konsistentsiga, mis tagab eriti meeldiva libisemiskäitumise - absoluutne unistus kõigile neile, kes soovivad intensiivset ja kauakestvat naudingut! See fisting Vee- ja silikoonipõhine libestusaine on lihtsalt uskumatu! See püsib hämmastavalt sile, ilma et see kleepuks või kuivaks. EROS UltraX fisting sobib ideaalselt kõigile neile, kes armastavad intensiivset anaalvahekorda või nõudlikke praktikaid, nagu näiteks fisting armastus. Tänu oma esmaklassilisele koostisele on EROS UltraX fisting tagab sujuva ja nauditava kogemuse. Lühidalt: EROS UltraX fisting on fisting Libestusaine, mis toimib usaldusväärselt ka pikkade seansside ajal.

EROS UltraX Fisting: Ideaalne intensiivseks anaalvahekorras ja fisting

Kui soovite proovida intensiivset anaalvahekorda ja fisting soovite seda proovida, on üks asi kindel: teil on vaja õiget libestit! fisting Libestusaine! Sest ainult täiusliku fisting Libestiga nagu EROS UltraX fisting saab sellest unustamatu ja nauditav kogemus. See peaks tagama üle keskmise määrdevõime ja õrna pealekandmise. Tänu oma libedale, mittekleepuvale tekstuurile võimaldab see õrna tungimist, nagu te pole kunagi varem kogenud. EROS UltraX fisting on ideaalne valik kõigile, kes fisting Kes hindavad optimaalset määrimist, et vältida vigastusi või ebamugavustunnet. Eriti selle intensiivse seksuaalvahekorra puhul on oluline kasutada fisting Libestusainet nagu EROS UltraX fisting mis tagab üle keskmise määrdejõu ja õrna pealekandmise.

Miks EROS UltraX fisting on ideaalne fisting Libestusaine

EROS UltraX fisting on ideaalne valik kõigile, kes otsivad pikaajalist määrdejõudu, mis on oluline intensiivsete seksuaalpraktikate puhul, nagu näiteks fisting on hädavajalik. Suurepärane, kergelt tuimestav toime lõdvestab pärakut ja hõlbustab päraku laienemist, vähendades valu - absoluutne unistus kõigile, kellele meeldib eksperimenteerida! fisting Libestusaine on lõhnatu, ei tilgu ja on täiesti õli-, rasva- ja parfüümivaba. Seda ei ole mitte ainult meeldiv kasutada, vaid see on ka lateksist kondoomiga ohutu. See muudab EROS UltraX fisting ideaalselt kõigile, kes otsivad turvalist ja mugavat fistingukogemust.

EROS UltraX Fisting: täiuslik konsistents ja lihtne kasutada

EROS UltraX fisting on täiusliku konsistentsiga, mitte liiga vedel ega liiga paks, ideaalne pealekandmiseks ja kasutamise ajal. Ja mis kõige parem: imeline määrdevõime püsib kogu aeg! Võite kasutada fisting Määrdeainet pikema aja jooksul, sõltuvalt teie vajadustest. EROS UltraX fisting on lihtsalt ideaalne pikkadeks seanssideks, sest see tagab, et kogemus jääb meeldivaks ja libedaks, jätmata nahale kleepuvaid jääke.

EROS UltraX Fisting: 100% MADE IN GERMANY

Absoluutne tippkvaliteet, millele võite loota! EROS UltraX fisting on absoluutne tipptoode, mis on valmistatud täielikult Saksamaal. Alates 1994. aastast on nimi EROS tähistanud absoluutselt uuenduslikke ja äärmiselt usaldusväärseid tooteid! EROS UltraXi valemiga fisting on lihtsalt ideaalne kõigile, kes otsivad intensiivset anaalset kogemust. Selle fisting Määrdeainega võite täielikult loota turvalisusele, mugavusele ja kauakestvale naudingule seksi ajal.

EROS UltraX Fistingi kasutusjuhend:

EROS UltraXiga fisting kogete intensiivset anaalvahekorda ja fisting nagu kunagi varem! Pikaajaline toime ja meeldiv konsistents tagavad turvalise ja nauditava kasutamise, mis rõõmustab teid. Lihtsalt kandke piisav kogus, et saavutada soovitud määrimine - ja juba võibki minna!

Täiendavad üksikasjad:

  • EROS UltraX fisting
  • fisting Libesti anaalvahekorras, vaginaalseks vahekorras, anaalseks fistinguks ja vaginaalseks fistinguks.
  • Valmistatud Saksamaal
  • Sisu: 500 ml (16,91 fl. oz.)
  • fisting Ärge kandke libestusvahendit avatud haavadele või põletikulisele nahale.
  • Kasutamine: EROS UltraX fistingsilikooni- ja veepõhine hübriidne fistingu libestusaine koos pantenooliga, tagab pikaajalise libestamise ilma kuivamiseta. See on vees lahustuv, õli-, rasva- ja parfüümivaba, ei jäta jääke ja on lõhnatu. Kanna vastavalt vajadusele peenisele, pärakule või tupe. EROS UltraX fisting sobib lateksiga, seda saab kergesti seebiga maha pesta ja seda tuleb hoida jahedas ja lastele kättesaamatus kohas. Vältida otsest päikesevalgust ja sulgeda tihedalt pärast kasutamist.
  • Koostisosad ja kasutamine: EROS UltraXi koostises fisting on tootja jälginud, et valida kvaliteetsed koostisosad, et tagada ohutu ja meeldiv kogemus. Üksikasjalik teave koostisainete kohta on esitatud pakendil ja käesolevas tootekirjelduses. Soovitame tundliku naha või teadaoleva allergiaga kasutajatel enne esmakordset kasutamist testida toodet väikesel nahapinnal, et välistada võimalikud talumatusprobleemid. Kui te ei ole kindel koostisainete või nende mõju osas, peaksite konsulteerima arsti või apteekriga.
  • Koostisosad (INCI): Aqua (vesi), glütseriin, propüleenglükool, laureth - 9, naatriumakrülaat/akrüüldimetüültauraat, dimetikonool, isoheksadekaan, polüsorbaat 80, hüdroksüetüültselluloos, fenoksüetanool, etüülheksüülglütseriin.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

EROS UltraX fisting - 500 ml - määrdeaine fisting

EROS UltraX fisting - 500 ml - määrdeaine fisting

EROS UltraX fisting on sensatsiooniline fisting Libestusaine, mis on spetsiaalselt välja töötatud anaalvahekorra erivajaduste ja fisting välja töötatud. See pakub uskumatult kauakestvat määrimist ilma kleepuvuse või kuivamiseta. EROS UltraX fisting on õli-, rasva- ja parfüümivaba ning turvaliseks ja mugavaks kasutamiseks pehme konsistentsiga.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: