Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Masturbatooriumid meestele

Uudiskiri

BUTTR Mills Bomb - Masturbator meestele

The BUTTR Mills Bomb Masturbeerija on tõeline tipphetk kõigile, kes armastavad midagi erilist! Selle unikaalne käigugranaadi kujuga disain ei ole mitte ainult absoluutne pilkupüüdja, vaid tagab ka plahvatusohtlikud orgasmid.

Rohkem infot

10002/00

79,99 €


-30,00 €

49,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

The BUTTR Mills Bomb Masturbaator avaldab muljet oma väga erilise käsigranaadi kujuga, mis ei ole mitte ainult visuaalselt muljetavaldav, vaid tagab ka plahvatusohtlikud orgasmid. Varustatud uuendusliku tehnoloogiaga, mis tagab vaevata käsitsemise, sobib see masturbaator ideaalselt algajatele, kes teevad esimesi samme meeste seksimänguasjade maailmas. Elamuse intensiivistamiseks soovitame kasutada rohkelt veepõhist libestusainet ja proovida erinevaid vibratsioonitasemeid, millest igaüks pakub uut rahulduse ja naudingu mõõdet.

BUTTR Mills Bomb Masturbaator pakub plahvatuslikke orgasme!

BUTTR Mills Bomb Masturbaator ei ole mitte ainult pilkupüüdev oma ainulaadse käsigranaadi disainiga, vaid ka tõeline jõujaam unustamatute orgasmide saavutamiseks. Oma 10 võimsa vibratsioonitaseme ja ergonoomilise kujuga pakub intensiivset stimulatsiooni, mis valmistab teid ette plahvatuslikuks orgasmiks, mida te niipea ei unusta. Selle masturbaatori iga kasutamine viib intensiivse kliimaksini, mis saabub sinust nagu plahvatus - võimas, ülevoolav ja absoluutselt rahuldust pakkuv. BUTTR Mills Bomb on rohkem kui lihtsalt seksimänguasja, see on võti elamusele, mis jätab teid ikka ja jälle hüpnotiseerituks.

Eelised BUTTR Mills Bomb Masturbeerija:

  • Vibratsioon: The BUTTR Mills Bomb Masturbaatoril on reguleeritavad vibratsioonitasemed, millel on 10 erinevat seadistust, mida juhitakse lihtsa nupuvajutusega. Iga vibratsioonitase toob uue stimulatsiooni ja naudingu taseme.
  • Veekindel: See masturbaator on täiesti veekindel, mistõttu sobib see ideaalselt kasutamiseks duši all või vannis.
  • Disain: Ainulaadne käsigranaadi disain ei taga mitte ainult silmatorkavat välimust, vaid ka ergonoomilist käsitsemist, mis suurendab masturbeerimise lõbustusfaktorit.
  • Materjal ja värv: Elegantne must ja valmistatud kvaliteetsetest, nahasõbralikest materjalidest.
  • Suurus ja mõõtmed: 13 cm pikkuse ja 7,5 cm sügavusega masturbaator pakub mugavat istuvust. Laius on 10 cm ja minimaalne läbimõõt 3,5 cm.
  • Toiteallikas: BUTTR Mills Bomb Masturbaator saab voolu USB-laadimispordi kaudu, nii et seda saab igal ajal kiiresti laadida.


Miks BUTTR Mills Bomb Masturbaator on iga mehe jaoks kohustuslik:

See masturbaator on ideaalne algajatele, kes otsivad lihtsasti kasutatavat, kuid võimsat seadet. Erinevad vibratsioonitasemed pakuvad igaühele midagi, olenemata sellest, kas eelistate peenise õrna või intensiivset stimuleerimist. Spetsiaalne käsigranaadi disain koos võimsate vibratsioonidega tagab plahvatusohtlikud orgasmid, samas kui veekindel funktsioon võimaldab naudingut nautida vannis või duši all.

Soovitatav libestusaine ja masturbaatori puhastamine:

Kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, näiteks Aquameo, et tagada parim võimalik kogemus ja kaitsta masturbaatori materjali. Pärast igat kasutamist tuleb masturbaator puhastada ja lasta sellel kuivada. Kõigepealt loputage masturbaatorit sooja veega, et eemaldada kõik jäägid. Seejärel kasutage pinna õrnalt puhastamiseks mahedat seepi. VERYCLEAN Eriti põhjalikuks puhastamiseks ja kõigi mikroobide eemaldamiseks pihustage masturbaatorit spreiga. See hoiab teie masturbaatori hügieeniliselt puhtana ja valmis järgmiseks kasutamiseks.

Täiendavad üksikasjad:

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

BUTTR Mills Bomb - Masturbator meestele

BUTTR Mills Bomb - Masturbator meestele

The BUTTR Mills Bomb Masturbeerija on tõeline tipphetk kõigile, kes armastavad midagi erilist! Selle unikaalne käigugranaadi kujuga disain ei ole mitte ainult absoluutne pilkupüüdja, vaid tagab ka plahvatusohtlikud orgasmid.

Kirjutage oma ülevaade

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: