Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Neopreenist maskid

Uudiskiri

Anon Cock Whore - blowjob Neo Air Mesh mask - Mask

"Anon Cock Whore" mask on ideaalne aksessuaar kõigile, kes soovivad elada oma kõige salajasemad blowjob-fantaasiad välja täiesti anonüümselt. Inspireeritud meie populaarsest nahast maskist, pakub see mikroperforeeritud neopreenist mask sama funktsionaalsust kaasaegses, hingavas versioonis, mis võimaldab teil näha kõike enda ümber, ilma et teid ära tuntaks.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    blowjob "Neo Air Mesh" materjalist valmistatud maskiga "Anon Cock Whore" saate nautida ülimat anonüümsust ja maksimaalset mugavust .

    "Anon Cock Whore" mask on ideaalne aksessuaar kõigile, kes soovivad elada oma kõige salajasemad blowjob-fantaasiad välja absoluutses anonüümsuses. Inspireeritud meie populaarsest nahkmaskist, pakub see mikroperforeeritud neopreenist mask sama funktsionaalsust kaasaegses, hingavas versioonis, mis võimaldab teil näha kõike enda ümber, ilma et teid ära tuntaks.

    Selle maskiga on kandja taandatud kasutatavaks süvakurgisuudmeks!

    Kui oled alati unistanud sellest, et põlvitada anonüümselt ja võtta vastu iga kõva peenis vabatahtlikult, on meie mask "Anon Cock Whore" just see, mis sulle sobib. Mikroperforeeritud neopreenist materjal on hingav ja võimaldab teil näha oma ümbrust, jäädes samal ajal anonüümseks.

    "Anon Cock Whore" maski kõige olulisemad omadused:

    • blowjob Jahe ja hingav: mikroperforeeritud neopreenist materjal tagab, et maski all ei lähe liiga soojaks, saate hõlpsasti hingata ja näha, mis teie ümber toimub .
    • Diskreetne ja anonüümne: Ideaalne kõigile, kes ei taha oma identiteeti paljastada, kui nad oma kõige salajasematele soovidele järele annavad.
    • Vett, spermat ja uriini tõrjuv: "Anon Cock Whore" mask peab vastu kõigele ja seda on lihtne puhastada - lihtsalt pesta käsitsi leige vee ja maheda pesuvahendiga ning riputada kuivama.
    • Hea nähtavus ka pimedas: seksuaalpartnerite kontuurid on ka kehvades valgustingimustes hõlpsasti äratuntavad - näiteks suur peenis, mida peatselt suuliselt rahuldatakse.


    Suurustabel:

    Ideaalse sobivuse tagamiseks mõõtke oma pea järgmiselt:

    • Pea ümbermõõt: Mõõtke otse kulmude kohal ja ümber pea sirgjooneliselt.
    • Kaela ümbermõõt: vahetult aadama õunast allpool.


    Saadaval olevad suurused:

    • Väike: Kaelus kuni 38 cm, otsmik kuni 53,3 cm
    • Keskmine: Kaelus kuni 40 cm, otsmik kuni 55,8 cm


    "Anon Cock Whore" mask on ideaalne lahendus kõigile, kes soovivad oma iha anonüümselt, kuid intensiivselt välja elada. Hankige nüüd MEO mask "Anon Cock Whore" ja nautige parimat mugavust, anonüümsust ja põnevat naudingut!

    Lisainfot: Anon Anon Anon Anon Anon Anon:

    • Mikroperforeeritud neopreenist mask suuava avanemisega
    • Maski tagaküljel oleva tõmblukuga
    • Materjal: "Anon Cock Whore" mask on valmistatud perforeeritud neopreenist, mis on mitmekülgne ja kvaliteetne materjal, mis on spetsiaalselt välja töötatud optimaalse mugavuse ja funktsionaalsuse tagamiseks.
    • Perforeeritud neopreen: Materjal on läbivalt perforeeritud, mis muudab selle eriti hingavaks. See võimaldab head õhuringlust ja hoiab ära liigse higistamise isegi intensiivse tegevuse ajal. Perforeering hoiab maski meeldivalt jahedana ja seda on mugav kanda.
    • Paindlik ja kohandatav: Neopreenile on omane elastsus ja nõtkus. See kohandub ideaalselt pea kontuuridega ning tagab mugava ja kindla istuvuse. Tänu materjali elastsusele on maski lihtne selga panna ja maha võtta.
    • Vastupidav ja vastupidav: Neopreen on äärmiselt vastupidav materjal, mis on vastupidav hõõrdumisele ja rebenemisele. See pakub pikka kasutusiga isegi sagedase kasutamise korral. "Anon Cock Whore" mask püsib ideaalses seisukorras ka pärast mitmeid kasutuskordi.
    • Vett ja uriini hülgav: materjal on vett ja uriini hülgav, mistõttu on seda eriti lihtne puhastada ja hügieeniline. Maski on lihtne puhastada ja kiiresti uuesti kasutamisvalmis. Lihtsalt peske käsitsi leige vee ja lõhnatu pesuvahendiga ning riputage kuivama.
    • Kerge ja mugav: Neopreen on kerge materjal, mis ei kaalu palju. Seetõttu saab maski mugavalt kanda pikka aega.

     

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    RAS

    Livraison rapide, Article conforme

      Hindamine 

      Ziemlich geil

      Ich liebe es, auf Knien zu dienen. Die Neoprenhaube mit großer Mundöffnung ist perfekt für intensives Deep Throat. Das flexible Neopren sitzt eng und bequem, und die große Öffnung bietet freien Zugang für tiefe Stöße in den Rachen. Einfach geil für lange, heiße Sessions!

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Neoprene Hood with Larger Mouth Opening for Deep Throat

      The Neoprene Hood with Larger Mouth Opening is a must-have for those looking to intensify their experiences. Made from high-quality neoprene, this hood is both durable and comfortable, ensuring a snug fit without causing discomfort. The larger mouth opening is specifically designed for deep throat activities, allowing for unrestricted access and enhancing the experience significantly. The material is breathable, and the design allows for ease of use, making it perfect for extended sessions. Overall, this hood combines functionality with comfort, making it an excellent addition to any collection.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Anon Cock Whore - blowjob Neo Air Mesh mask - Mask

      Anon Cock Whore - blowjob Neo Air Mesh mask - Mask

      "Anon Cock Whore" mask on ideaalne aksessuaar kõigile, kes soovivad elada oma kõige salajasemad blowjob-fantaasiad välja täiesti anonüümselt. Inspireeritud meie populaarsest nahast maskist, pakub see mikroperforeeritud neopreenist mask sama funktsionaalsust kaasaegses, hingavas versioonis, mis võimaldab teil näha kõike enda ümber, ilma et teid ära tuntaks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      15 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: