Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Nibuklambrid

Uudiskiri

Reguleeritav tissitorn - BDSM nibuklambrid

Ülim löök äärmusliku nibude stimuleerimise alistuvale armastajale. Meie reguleeritav tissitorn on ideaalne BDSM-seksimänguasja kõigile, kes otsivad tundlike nibude intensiivset ja kontrollitud stimulatsiooni. Tänu võimalusele venitada nibusid rohkem kui ekstreemselt 7 cm võrra, pakub see kvaliteetne metallseade laia valikut tundmusi - õrnast kuni intensiivse tunnetamiseni.

Rohkem infot

9240/00

59,99 €


-10,00 €

49,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Ülim löök äärmusliku nibude stimuleerimise alistuvale armastajale. Meie reguleeritav tissitorn on ideaalne BDSM-seksimänguasja kõigile, kes otsivad tundlike nibude intensiivset ja kontrollitud stimuleerimist.



    See kvaliteetne metallist seade, mille abil saab nibusid venitada rohkem kui ekstreemselt 7 cm võrra, pakub laia valikut tundmusi - õrnast kuni intensiivseni. Miks mehed ja naised armastavad nibuklambreid: Nibuklambrid on populaarne BDSM-tarvik, mida hindavad nii mehed kui ka naised. Selle põhjused on mitmekesised ja põhinevad ainulaadsetel tundmustel ja psühholoogilistel aspektidel, mida nibuklambrid pakuvad:

    • Tugevamad orgasmid: nibude tundlikkus on nii suur, et mõned inimesed saavad orgasmi ainuüksi nende stimuleerimisega!
    • Suurem tundlikkus: Nibuklambrite kasutamine suurendab nibude verevoolu, muutes need tundlikumaks ja erutavamaks. See toob kaasa intensiivsemad seksuaalsed tunded, mida naudivad nii mehed kui ka naised.
    • Meeldiv valu: Paljude inimeste jaoks on nibuklambrite ahvatluseks valu ja naudingu kombinatsioon. Nibuklambrid avaldavad survet tundlikele nibudele, mille tulemuseks on meeldiv valu, mis on ühtlasi erutav. See valu ja naudingu segu võib olla eriti intensiivne ja rahuldust pakkuv.
    • Psühholoogiline stimulatsioon: Nibuklambrite kasutamine võib suurendada alistumise ja kontrolli tunnet. Alistuvate partnerite jaoks on teadmine, et nad on domineeriva partneri käes, tugev psühholoogiline stiimul. Samal ajal naudib domineeriv partner kontrolli ja võimu, mida ta saab avaldada nibuklambrite kasutamise kaudu.
    • Mitmekülgselt kasutatav: Nibuklambrid, nagu meie Tit Tower, pakuvad laias valikus kasutusvõimalusi. Neid saab kasutada üksi või koos partneriga. Eemaldatavat nibuklambrit (nn "Clover Clamp"), mille klamberpinnal on libisemisvastane plastkate, saab kasutada ka individuaalselt lisaraskuste kinnitamiseks ja stimuleerimise edasiseks intensiivistamiseks.




    Reguleeritava Tit Toweri omadused Meie Tit Tower on tugev ja mitmekülgne BDSM-seade, mis on spetsiaalselt välja töötatud ekstreemse nibude stimuleerimiseks. Nibuklambrite intensiivsus on reguleeritav, nii et nii algajad kui ka kogenud BDSM-fännid saavad oma raha eest. Siin on vaid mõned silmapaistvad omadused, mis iseloomustavad meie Tit Towerit:

    • Kvaliteetne metall: Tit Tower on valmistatud kvaliteetsest metallist, mis ei ole mitte ainult vastupidav, vaid ka ohutu ja nahasõbralik.
    • Äärmuslik nibude venitus: Maksimaalse venitusega üle 7 cm pakub Tit Tower sihipärast ja kontrollitud stimulatsiooni, mida saab kohandada vastavalt individuaalsetele vajadustele.
    • Eemaldatavad nibuklambrid: Nibuklambritel on kinnituspinnal libisemisvastane plastkate ja neid saab kasutada ka ilma seadmeta. See pakub täiendavat paindlikkust kasutamisel.
    • Multifunktsionaalne: Kui peenis ei ole erekteeritud, sobib Tit Tower ka sihipäraseks CBT kasutamiseks (eesnahaklambrina ja peenise venitamiseks). See muudab Tit Toweri äärmiselt mitmekülgseks tööriistaks BDSM-i repertuaaris.




    Kasutamine ja puhastamine: Tit Towerit on lihtne ja ohutu kasutada. Alustage madala intensiivsusega ja suurendage aeglaselt venitust, et suurendada tundmusi ja uurida oma partneri või enda piire.

    Pärast kasutamist tuleb seade põhjalikult puhastada ja desinfitseerida, et tagada hügieeniline kasutamine. Reguleeritav Tit Tower pakub ülimat stimulatsiooni kõigile ekstreemse nibumängu fännidele. CBT Selle mitmekülgsus ja võimalus kasutada seda nii nibude stimuleerimiseks kui ka teha sellest iga BDSM-kollektsiooni hädavajalik tarvik. Nii mehed kui ka naised hindavad intensiivseid aistinguid ja psühholoogilist stimulatsiooni, mida see ainulaadne seade pakub.

    Avastage nüüd meie kvaliteetse tissitorniga nibude stimuleerimise maailm ja kogege võrratuid naudingu- ja pühendumise hetki.Rohkem üksikasju:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Muy buen aparato

    Buen aparato para el estiramiento de los pezones teniendo el aparato puesto durante mucho tiempo da excelentes resultados.

      Hindamine 

      super arrache tetons

      tres bon article pour le travail des seins pas evidant pour les débutantes mais au bout de quelques fois on en jouit tres fort et on voit ses tetons s'allonger a l'extreme
      Myarlou soumise

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Single device or a pair?

      Other tit torture devices make it clear you’re buying a pair, but this ad is ambiguous. Which is it, a pair of just one?

      • 2 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      I LOOOOOOOOVED it

      I have small nipples and never knew they could be stretched so far. It felt as though they were being ripped from my body. I LOOOOOOOOVED it

      • 6 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Sehr geile Dinger

      Geil und extrem effektiv. Die Verstellung ist einfach, sogar relativ "feinfühlig". Grundsätzlich machen die Tit Tower uns einen riesigen Spaß.

      • 1 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Nippelklemmen

      War erst etwas skeptisch wegen der Konstruktion, aber diese ist perfekt und die Nippelklammern halten prima. Produkt kann ich empfehlen.

      • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      I am going to enjoy using it on him

      I have not bought this item yet. I am in fact going to be purchasing this item in the very near future. My slave is going to not like it, but I am going to enjoy using it on him. I love the items that MEO-TEAM comes out with. Anyhow, I just love this item.

      • 3 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      MUST HAVE

      This is a must have item for any male nipple pain pig. It works great on developed male nipples. As the Tower pulls the nipple, even more hungry nipple flesh is exposed so you can add more clamps.

      • 5 6-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Efficient

      A simple yet very efficient design to help you squeeze and pull on your subs nipples.

      • 3 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Reguleeritav tissitorn - BDSM nibuklambrid

      Reguleeritav tissitorn - BDSM nibuklambrid

      Ülim löök äärmusliku nibude stimuleerimise alistuvale armastajale. Meie reguleeritav tissitorn on ideaalne BDSM-seksimänguasja kõigile, kes otsivad tundlike nibude intensiivset ja kontrollitud stimulatsiooni. Tänu võimalusele venitada nibusid rohkem kui ekstreemselt 7 cm võrra, pakub see kvaliteetne metallseade laia valikut tundmusi - õrnast kuni intensiivse tunnetamiseni.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: