Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penise pistikud

Uudiskiri

Roostevabast terasest peenise pistik - The Tuner

Penisepistikuga "The Tuner" muutub masturbeerimine täiesti uueks kogemuseks. Vabastage oma sügavaimad kired ja kogege orgasmi nagu kunagi varem. Kvaliteetsest meditsiinilisest terasest valmistatud peenisepistik pakub intensiivset stimulatsiooni ja viib teid ekstaasi äärele.

Rohkem infot

9726/00

saadaval

    Rohkem infot

    Roostevabast terasest peenisepistik - The Tuner - kõige intensiivsema masturbeerimise kogemuse saamiseks

    Penisepistiku "The Tuner" abil muutub masturbeerimine täiesti uueks kogemuseks. Vabastage oma sügavaimad kired ja kogege orgasmi nagu kunagi varem. Kvaliteetsest meditsiinilisest terasest valmistatud peenisepistik pakub intensiivset stimulatsiooni ja viib teid ekstaasi äärele.

    Meeste poolt armastatud peenisepistik: Praktiline disain täispika avaga

    Penisepistikul on täispikk ava, et sperma või uriin saaks kergesti välja voolata. Tänu oma läbimõeldud disainile on peenisepistik turvaline ja hõlpsasti käsitsetav, mistõttu on seda mugav ja usaldusväärne kasutada.

    Ainulaadne stimulatsioon ja sügavamad tunded

    Penistopistiku kasutamine pakub ainulaadset ja intensiivset stimulatsiooni, mis erineb oluliselt tavapärastest masturbeerimismeetoditest. Pistiku sisestamine stimuleerib otseselt peenise sees olevaid närve, mis toob kaasa intensiivsemad ja sügavamad tunded. Eriti erutav on järk-järgult suurenev surve, kui peenisepistikut aeglaselt sisestatakse ja see venitab uretra.

    Kontroll ja usaldus - ideaalne peenisepistik BDSM-i jaoks

    Veel üks atraktiivsus seisneb peenisepistiku kasutamisel nõutavas kontrollis ja usalduses - see on ideaalne BDSM-i konteksti jaoks. Selline stimulatsioon on kogenud kasutajatele intensiivne kogemus, mis võib orgasmi oluliselt intensiivistada.

    See peenisepistik on maksimaalseks stimuleerimiseks ideaalse suurusega

    Üldpikkusega 15,5 cm ja sisestatava pikkusega 12 cm tagab koonilise varrega pistik aeglase, kuid intensiivse stimulatsiooni tekkimise. Läbimõõt suureneb 6 mm-lt peaaegu 12 mm-ni, mis võimaldab eriti sügavat stimulatsiooni. Äärel olevad haaratsid takistavad peenisepistiku täielikku sissetungimist ning muudavad selle eemaldamise lihtsaks ja ohutuks.

    Lihtne kasutada ja hooldada peenisepistikut

    Sisestamiseks soovitame meie spetsiaalset VeryDeep libestusainet, mis toetab õrna ja mugavat kasutamist. INSTACLEAN Pärast kasutamist tagab meie sprei pistiku hügieenilise puhastamise, nii et seda saab probleemideta uuesti kasutada.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Roostevabast terasest peenisepistik
    • Materjal: Kvaliteetne roostevaba teras
    • Pikkus: 15,5 cm, sissetõmmatav pikkus: 12 cm
    • Läbimõõt: kooniline alates 6 mm kuni veidi alla 12 mm
    • Õõnes konstruktsioon uriini või sperma ärajuhtimiseks
    • Käepidemed ohutuks käsitsemiseks
    • Hügieen mängib seksimänguasjade kasutamisel olulist rolli, eriti selliste toodete puhul nagu peenisepistikud, dilataatorid ja uretraalvibraatorid, mida sisestatakse keha tundlikesse piirkondadesse. Oluline on põhjalik puhastamine enne ja pärast iga kasutamist. INSTACLEAN Baktereid saab tõhusalt eemaldada spetsiaalsete puhastusvahenditega, nagu meie sprei, nii et seksimänguasjad jääksid alati hügieeniliseks ja ohutuks. Samuti veenduge, et seda tüüpi seksimänguasju hoiustate puhtas ja kuivas kohas ning kontrollige neid regulaarselt kahjustuste suhtes, et tagada turvaline kogemus.
    • MEO, mis on tuntud ja hinnatud kogu maailmas oma kvaliteetsete BDSM-tarvikute poolest, pakub laia valikut tooteid uretraalseks stimulatsiooniks. Nende hulka kuuluvad peenisepistikud, urethrala laiendajad, urethravibraatorid ja paljud teised spetsiaalsed BDSM-seksimänguasjad. Need tooted on ideaalsed intensiivse stimulatsiooni armastajatele ja pakuvad nii algajatele kui ka edasijõudnutele põnevat võimalust avastada uusi aistinguid. MEO paneb alati rõhku kvaliteetsetele materjalidele, nagu roostevaba teras ja meditsiinilise kvaliteediga silikoon, et tagada maksimaalne ohutus ja mugavus.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    A perfect strecher

    A perfect stecher, but it didn't enter on first time, as it wanted to be domesticated. But, with giving a couple more screws every day, the whole will enter. However, it could be better to plan times of rest between two testing, even some weeks. And let note that there is a left-handed screw.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    This is an awesome fun toy!

    This is an awesome fun toy! Every guy should have one!

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Amazing penis plug

    If you want to open up your pee hole, this is the tool for the job.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Roostevabast terasest peenise pistik - The Tuner

    Roostevabast terasest peenise pistik - The Tuner

    Penisepistikuga "The Tuner" muutub masturbeerimine täiesti uueks kogemuseks. Vabastage oma sügavaimad kired ja kogege orgasmi nagu kunagi varem. Kvaliteetsest meditsiinilisest terasest valmistatud peenisepistik pakub intensiivset stimulatsiooni ja viib teid ekstaasi äärele.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: