Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penise varrukad ja peenise katted

Uudiskiri

Kinky Black Dick - peenise varrukas koos nupsudega

See imeliselt stimuleerivate nuppudega peenisehülss muudab iga keskmise peenise mustaks seksimonstrumiks. Ideaalne oma fantaasiate tumedate külgede välja elamiseks! Avasta, mida veel see must silikoonist peenisehülss siin MEOs pakub..

Rohkem infot

3721/00

saadaval

    Rohkem infot

    See imeliselt stimuleerivate nuppudega peenisehülss muudab iga keskmise peenise mustaks seksimonstrumiks. Ideaalne oma fantaasiate tumedate külgede välja elamiseks!

    Avasta, mida see must silikoonist peenisehülss veel pakub siin MEOs... See paksude nupsudega peenisehülss on absoluutne siseringi nipp kõigile, kes soovivad seksis seda väikest lisakogemust - olgu see siis anaalseks või vaginaalseks. Paksud nupsud masseerivad iga punkti sinu partneri sees, intensiivistades iga liigutust ja suurendades naudingutunnet.

    Iga sissetung põhjustab intensiivset kihelustunnet ja sa tunned, kuidas sa ise ja su partner sõna otseses mõttes plahvatavad ihast. Meie must peenisehülss on paindlik silikoonist seksimänguasja, mis libistatakse peenise peale ja hoitakse paigal. Meie peenisehülss on saadaval erinevates suurustes, kujudes ja tekstuurides ning tagab, et seks muutub mõlema partneri jaoks millekski väga eriliseks.

    Meie peenisehülss on midagi väga erilist!

    • Penishülss muudab seksi intensiivsemaks - olgu see siis anaalseks või vaginaalseks. Nupud stimuleerivad intensiivsemalt ja jõuavad rohkematele erogeensetele tsoonidele, mis suurendab oluliselt naudingut. Iga tungimine pärakusse või tuppe tundub intensiivsem ja pakub mõlemale partnerile erakordset naudingut.
    • Fantaasiarikas disain: Must peenisehülss on absoluutne pilkupüüdja! See meenutab looma peenise metsikut kuju või müstilise olendi salapärase peenise kuju. Detailne disain ja rõhutatud struktuurid pakuvad intensiivset visuaalset ja füüsilist naudingut.
    • Pikem vastupidavus seksi ajal: Teine peenise varruka suur eelis on see, et see aitab meestel seksis kauem vastu pidada. Paksem materjal vähendab peenise otsest stimulatsiooni, mis toob kaasa uskumatult hea seksi, mis kestab lihtsalt kauem!
    • Kvaliteetne silikoon: Pehmest, kehasõbralikust silikoonist valmistatud peenisemuhv pakub maksimaalset mugavust ja usaldusväärsust. Materjal on hüpoallergeenne, lateksivaba ja ftalaadivaba, nii et saate täielikult keskenduda oma naudingule.
    • Ideaalne sobivus: Must peenisehülss istub kindlalt ja kindlalt, kuna see kohandub ideaalselt kasutaja peenise ja munanditega. Paindlik, kuid stabiilne sobivus tagab, et peenisehülss ei libise penetratsiooni ajal ja jääb alati paigale.
    • Lihtsalt geniaalne: tänu venivale silikoonile on peenisehülssi lihtne peale panna ja uuesti maha võtta. See kohandub erinevate peenise suurustega ning pakub mugavat ja kindlat pidamist.
    • Lihtne puhastada: Pärast kasutamist saab nubitud peenise muhvi lihtsalt puhastada sooja vee ja pehme seebiga. VERYCLEAN Veelgi põhjalikumaks puhastamiseks soovitame kasutada meie sprei.


    Täiendavad üksikasjad:

    • Nupuga peenise muhv
    • Sobib: paindlik, kohandub erinevatele peenise suurustele
    • Värv: must
    • Läbimõõt: 30 mm
    • Pikkus: 135 mm
    • Materjal: silikoon
    • Kasutamine: Silmus ümber munandite, mis tagab kindla ja mugava hoidmise. Nautige selle ainulaadse aksessuaari pakutavaid fantaasiarikkaid ja intensiivseid aistinguid.
    • Libesti anaalseks/vaginaalseks kasutamiseks: Kasutage kvaliteetset veepõhist libestusainet, nt Aquameo, et muuta kogemus veelgi intensiivsemaks ja nauditavamaks. Veepõhised libestusained on nahasõbralikud, neid on lihtne maha pesta ja need sobivad kõikide seksimänguasjadega. Aquameo tagab, et peenisehülss tungib anusesse või tuppe õrnalt ja sujuvalt - lõputu naudingu saamiseks ilma katkestusteta.
    • Lihtne puhastamine: Penishülsi puhastamine pärast kasutamist on väga lihtne. VERYCLEAN Kasutage lihtsalt sooja vett ja mahedat seepi või meie pihustit, et peenise muhvi põhjalikult puhastada.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Feels great

    It fit snug and made my girl cum so fast I was surprised. It feels real and comfortable to wear. Great value for the money. I recommend this product

      Kirjutage oma ülevaade

      Kinky Black Dick - peenise varrukas koos nupsudega

      Kinky Black Dick - peenise varrukas koos nupsudega

      See imeliselt stimuleerivate nuppudega peenisehülss muudab iga keskmise peenise mustaks seksimonstrumiks. Ideaalne oma fantaasiate tumedate külgede välja elamiseks! Avasta, mida veel see must silikoonist peenisehülss siin MEOs pakub..

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      23 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: