Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Piitsad ja flogger

Uudiskiri

BDSM flogger valmistatud mustast/punasest nahast

Õrnade või kõvade ripsmete jaoks! See flogger mEO-st on BDSM-kogukonna südamed tormiliselt vallutanud. See on valmistatud kvaliteetsest nahast, mis ei paku mitte ainult täiuslikku tunnetust, vaid avaldab muljet ka esmaklassilise tööga.

Rohkem infot

2174/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    BDSM flogger valmistatud mustast/punasest nahast

    Õrnaks või kõvaks piitsutamiseks! See flogger mEO-st on BDSM-kogukonna südamed tormiliselt vallutanud. See on valmistatud kvaliteetsest nahast, mis ei paku mitte ainult täiuslikku tunnetust, vaid avaldab muljet ka esmaklassilise tööga. Tänu oma tugevale konstruktsioonile ja läbimõeldud disainile on see flogger pakub täpselt seda, mida paljud teised BDSM-tooted ainult lubavad - võimsaid, kontrollitud lööke, mis rõõmustavad nii algajat kui ka professionaali.

    Kvaliteet läbi traditsioonilise käsitöö

    Meie MEO® filosoofia kajastub ka meie piitsade, pampude ja piitsade puhul: töötame eranditult kogenud piitsa valmistajatega, kes toodavad esmaklassilisi tooteid traditsiooniliste tootmisprotsesside abil.

    Täiuslik löök tänu 24 nahkrihmale

    Meie piitsa 24 nahast rihma, millest igaüks on punutud üle poole pikkuse, tagavad suure õhutakistuse ja tekitavad piitsa iseloomuliku heli, kui see tabab tagumikku või selga flogger.

    A flogger laia kasutusvõimalustega

    Meie flogger nahast valmistatud piitsa kasutatakse nii mõjutatud kehaosade soojendamiseks, et soodustada paremat vereringet ja seega vähendada vigastuste ohtu, kui ka õrnade löökide või kõvade löökide andmiseks. Käterihm tagab hea haarde ja 70 cm pikkuse käepidemega flogger ideaalselt paigutatav. Lühidalt: see flogger on hädavajalik kõigile spanking'i armastajatele.

    Kvaliteetne BDSM aksessuaar MEO-lt

    MEO on maailmas tuntud oma kvaliteetse BDSM-tarvikute valiku poolest ja seab HURTME kollektsiooniga uusi standardeid. See eksklusiivne sari ühendab esmaklassilist käsitööoskust ja keerukat disaini ning pakub nii uustulnukatele kui ka kogenud BDSM-fännidele intensiivseid elamusi. Kas flogger, paddle või piitsa - iga toode HURTME kollektsioonis on valmistatud parimatest materjalidest ja tagab täiusliku tasakaalu elegantsi, funktsionaalsuse ja selle teatud valu vahel, mis teeb spanking'i nii põnevaks.

    Täiendavad üksikasjad:

    • flogger hURTME seeriast.
    • Käsitsi valmistatud parimast nahast.
    • Kogupikkus: umbes 68 cm
    • Käepideme pikkus: umbes 22 cm
    • Käepideme paksus: 2,5 cm
    • 24 nahast rihma
    • Sobib nii BDSM-algajaile kui ka BDSM-professionaalidele.
    • Seksuaalne nauding läbi piitsutamise: Piitsutamine on populaarne seksuaalne praktika seksuaalse naudingu tekitamiseks. Niinimetatud flagellatsioon on üks BDSM-i seksuaalseid variante.
    • Piitsa vastutustundlik kasutamine: BDSM-seksimänguasjade, nagu meie flogger nõuab alati vastutustunnet ja vastastikust austust osalejate vahel. Järgige alati ohutu, mõistliku ja konsensusliku (SSC) põhimõtteid!
    • Kasutage ainult flogger ainult siis, kui olete selle käsitsemisega kursis. Vältige tundlikke kehapiirkondi, eriti näo, kaela ja neerude piirkonda. Eelnev harjutamine padjal vms. võib olla kasulik, et saada tunnetus flogger tunde saamiseks.
    • BDSM-tegevusi tuleks alati läbi viia selge meelega. Vältida tuleb kasutada flogger kui olete alkoholi, narkootikumide või tugevate ravimite mõju all. Pöörake alati tähelepanu oma partneri füüsilisele ja vaimsele seisundile.
    • Rääkige oma partneriga avalikult ja ausalt oma piiridest ja soovidest. Leppige kokku selge Safewordnii, et tegevuse saab igal ajal lõpetada, kui üks osalejatest tunneb end ebamugavalt.
    • BDSM on intiimne suhe, kus usaldus ja suhtlemine on esmatähtis. Kasutage meie flogger austuse ja vastutustundega, et tagada ohutu ja nauditav kogemus kõigile asjaosalistele.

     

     

    MEO BDSM SHOP

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Hindamine 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Kirjutage oma ülevaade

        BDSM flogger valmistatud mustast/punasest nahast

        BDSM flogger valmistatud mustast/punasest nahast

        Õrnade või kõvade ripsmete jaoks! See flogger mEO-st on BDSM-kogukonna südamed tormiliselt vallutanud. See on valmistatud kvaliteetsest nahast, mis ei paku mitte ainult täiuslikku tunnetust, vaid avaldab muljet ka esmaklassilise tööga.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: