Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Real Ass Play

Uudiskiri

Raske metallist tagumik 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Saksamaa

Kui otsite väga rasket ja soliidset metallist tagumikpistikut, mis täidab ja tihendab päraku täielikult, siis 1,1 kg HeavyHitters™ on täpselt see, mida te otsite. See väga raske ja eriti eksklusiivne kõrgelt poleeritud roostevabast terasest valmistatud tagumispistik ühendab endas luksuse ja funktsionaalsuse ning pakub võrratult intensiivset anaalstimulatsiooni.

Rohkem infot

3978/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kui soovid väga rasket ja tugevat metallist tagumikpistikut, mis täidab ja sulgeb päraku täielikult, siis 1,1 kg HeavyHitters™ MEO-st on täpselt see, mida otsid. See väga raske ja eriti eksklusiivne kõrgelt poleeritud roostevabast terasest valmistatud tagumispistik ühendab endas luksuse ja funktsionaalsuse ning pakub võrratult intensiivset anaalstimulatsiooni.

    Avastage HeavyHitters™ metallist tagumispistik, mis on kohustuslik toode kõigile, kes soovivad kogeda anaalstimulatsiooni uut taset!

    Klassikaliselt elegantse, kuid muljetavaldavalt mahuka disainiga metallist tagumispistik on loodud pakkuma hingematvat intensiivse anaalse täidluse tunnet. Muljetavaldav 1,1 kg kaal ei anna sellele raskele metallist tagumispistikule mitte ainult märkimisväärset kohalolu, vaid tugevdab ka teie vaagnapõhja, mis toob paratamatult kaasa tugevamad ejakulatsioonid ja intensiivsemad orgasmid.

    See metallist tagumispistik on spetsiaalselt mõeldud kogenud kasutajatele, kes otsivad nõudlikku ja sügavat anaalstimulatsiooni. HeavyHitter™ tagumispistiku õrnalt vormitud ots koos meie libestusainega võimaldab Glory Hole peaaegu vaevata ja mugava sisseviimise pärakusse. Pärast sisestamist istub metallist anaalpistik kindlalt pärakusse ja pakub pidevat, rahuldust pakkuvat kohalolekut, mida saab nautida tundide kaupa.

    Anaalpenetratsiooni põnevus HeavyHitter™ anaalpistiku abil:

    Anaalpistiku veetlevus seisneb intensiivse stimulatsiooni ning sügava täitumise ja kontrolli unikaalses kombinatsioonis. Teadlik päraku sulgemine tekitab põneva surve ja lõdvestumise koosmõju, mis paneb kogu keha pinge alla. Paljude meie klientide jaoks on see täiuslik segu füüsilisest naudingust ja kontrolli kaotamise tundest. See stimulatsioon kõnetab kõiki meeli ja muudab HeavyHitter™ tagumikuploki asendamatuks aksessuaariks ekstreemse anaalmängu fännidele.

    Mis teeb HeavyHitter™ metallist tagumispistiku nii eriliseks?

    • Materjal ja teostus: Kvaliteetsest roostevabast terasest valmistatud HeavyHitter™ ühendab stabiilsuse ja sileda pinna. Raske metallist tagumispistiku poleeritud pind ei taga mitte ainult ilusat läiget, vaid ka vaevata sisestamist pärakusse.
    • Ainulaadne disain: Metallist tagumispistiku eriline kuju tagab kindla istuvuse pärakus ilma libisemata. Raske metallist tagumiktopper kohandub ideaalselt sisemise anatoomiaga, mis pakub suurt naudingut sisestamisel ja äärmuslikku põnevust selle väljatõmbamisel.
    • Diskreetsus vaatamata oma suurusele: Vaatamata oma märkimisväärsele suurusele saab metallist tagumispistikut kasutada diskreetselt ja tagasihoidlikult ööpäevaringselt, nii et sensuaalset saladust saab nautida kogu päeva ja öö.
    • Mitmekülgne kogemus: Raske metallist pepupistikuga muutub iga liigutus - olgu see siis kõndimine, istumine või seismine - erootiliseks kogemuseks. See muudab igapäevased liigutused äärmusliku naudingu hetkedeks.
    • Turvalisus: Lai alus takistab metallist tagumispistiku liiga sügavale sisestamist ja juhuslikku libisemist või pärakusse kinni jäämist.
    • Stimulatsioon: Kasutamise ajal võib metallist tagumispistiku lai alus suruda ümbritsevatele erogeensetele tsoonidele, eriti pärakule, pakkudes täiendavat stimulatsiooni ja naudingut.
    • Lihtne eemaldamine: Tänu laiale alusele on rasket metallist tagumispistikut lihtne haarata ja ohutult pärakust eemaldada.
    • Mugavus: Istudes või liikudes pakub metallist tagumispistiku alus lamedat pinda, mis surub vastu keha, muutes tagumispistiku mugavamaks ja praktilisemaks pikemaajalisel kasutamisel.
    • Tugev stimulatsioon: 1,1 kg kaaluga metallist tagumispistik tagab väga praeguse anaalstimulatsiooni ja treenib vaagnapõhja tugevamate orgasmide saavutamiseks.


    Näpunäiteid metallist tagumispistiku kasutamiseks:

    Eriti meeldiva ja turvalise kogemuse saamiseks soovitame kasutada meie hübriidlibestit Glory Hole Libestusainet. Selle libestusaine eriline koostis pakub täiuslikku tasakaalu silikoonist libestusaine nõtkuse ja veepõhise libestusaine lihtsa puhastatavuse vahel, mis võimaldab teil nautida HeavyHitter™ pistikupesa täielikku potentsiaali. HeavyHitter™ pepupistiku pikaealisuse ja hügieeni tagamiseks tuleb seda pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. INSTACLEAN Täiendavaks desinfitseerimiseks soovitame kasutada meie spreid, mis on spetsiaalselt välja töötatud metallist tagumispistiku hügieeniliseks puhastamiseks.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Passt perfekt

    Auf der Suche nach einem Metallplug, der auch länger getragen werden kann und einen größeren Fuß hat, damit er nicht verschwindet, bin ich auf diesen Analplug gestoßen.
    Was soll ich sagen? Er passt perfekt, das hohe Gewicht ist total geil und man kann ihn problemlos mehrere Stunden tragen..

      Hindamine 

      Wish I could give it 10 stars

      Great hole wrecker/trainer - love the way this monster plug splits my hole wide open and leaves it gaping! Once your butt gets used to the width, pull it out and push it in again and again - it will leave your asslips begging for mercy (but all you want is MORE!).

        Hindamine 

        Holy shit! Are you kidding me?

        I'm not going to lie, this thing absolutely destroyed my asshole the first time I used it! I guess I wasn't prepared for such a monster. Now that I'm used to it, I can barely keep it out of my ass! So pleasurable, highly recommended. I love it and my butthole certainly does too!

          Hindamine 

          Tolles Produkt, aber nur für Profis!

          Der Plug von MEO ist absolut nichts für Anfänger. Er ist ein wahres Monster!
          Die Verarbeitung ist 1A und fühlt sich angenehm an. Die Reinigung geht schnell und einfach.
          Der Plug sitzt perfekt und sicher, rutscht nicht raus.
          Tolles Produkt, aber nur für Profis!

            Hindamine 

            Merveilleux bijoux anal

            Merveilleux bijoux anal bien fini , assez lourd ( 1000 g ) qui tient bien en place .. on peut le garder des heures sans que cela gêne .. je dirais même que son poids procure un grand plaisir .. bien sur , sa forme conviendra seulement aux personnes habituées à ces gros diamètres .. je recherchais depuis longtemps ce genre de bijoux assez large et lourd , ce qui n'est pas courant .. peut être qu' un autre bijoux de ce genre sortira avec un diamètre plus conséquent ... je recommande vivement ..

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
            Hindamine 

            Top

            Vraiment top je conseil tiens parfaitement en place super excitant de le porte plus qu’as testé sur longue durée mais je suis très satisfait

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
            Hindamine 

            Traumhaft

            Was für ein unglaublicher Analplug aus Edelstahl! Ich habe ihn gleich beim ersten Mal reinbekommen. Das Tragen war ein absoluter Traum (ca. 4 Stunden).

              Hindamine 

              Top Verarbeitung

              Der Buttplug ist der absolute Hammer und wird in einer wirklich super tollen Qualität geliefert.

                Kirjutage oma ülevaade

                Raske metallist tagumik 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Saksamaa

                Raske metallist tagumik 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Saksamaa

                Kui otsite väga rasket ja soliidset metallist tagumikpistikut, mis täidab ja tihendab päraku täielikult, siis 1,1 kg HeavyHitters™ on täpselt see, mida te otsite. See väga raske ja eriti eksklusiivne kõrgelt poleeritud roostevabast terasest valmistatud tagumispistik ühendab endas luksuse ja funktsionaalsuse ning pakub võrratult intensiivset anaalstimulatsiooni.

                Kirjutage oma ülevaade

                Ka teised kliendid ostsid:

                30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: