Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Real Ass Play

Uudiskiri

Handballing Dildo - õppimiseks fisting

Selle MEO dildoga saate end suurepäraselt ette valmistada nn "handballinguks", mis on eriline vorm fistingkäsipallitamist. Kahe tõstetud sõrmega käe kujuline ülirealistlik dildo pakub ideaalset võimalust valmistada pärakut samm-sammult ette rusikaga tungimiseks.

Rohkem infot

10059/00

saadaval

    Rohkem infot

    Käsipallidildo - teie treeningpartner väga erilise käsipalli harjutamiseks fisting

    Selle MEO dildoga saate end ideaalselt ette valmistada nn "handballinguks", eriliseks handballinguks fistingkäsipallitrenni. Kahe tõstetud sõrmega käe kujuline ülirealistlik dildo pakub ideaalset võimalust valmistada pärakut samm-sammult ette rusikaga tungimiseks. Nahasõbralikust, ftalaadivabast PVC-st valmistatud dildo on ohutu kasutada ja avaldab muljet oma üksikasjaliku viimistluse, sealhulgas sõrmeküünte ja käejoonte poolest peopesas.

    Realistlik disain intensiivseks anaaltreeninguks

    See dildo ei ole lihtsalt dildo, vaid on spetsiaalselt välja töötatud populaarse seksuaaltegevuse "handballing" nõuete jaoks. Selle suure dildo realistlik disain on ideaalne fistinguks ettevalmistamiseks. Kaks tõstetud sõrme muudavad selle dildo ideaalseks algajatele, kes soovivad aeglaselt läheneda intensiivsematele praktikatele, nagu näiteks handballing.

    Kvaliteetne, turvaline ja realistlik

    Kehasõbralikust, ftalaadivabast PVC-st valmistatud kvaliteetne dildo on eriti tugev ja vastupidav. Realistlik tähelepanu detailidele tagab autentse kogemuse ja aitab tõhusalt samm-sammult laiendada oma anaalpiiranguid. 28 cm pikkuse ja 6,7 cm läbimõõduga dildo on ideaalne valik kõigile, kes soovivad oma rusikavõimeid parandada.

    Mis on käsipallitamine?

    Handballing on eriline vorm fistingkus käsi sisestatakse sügavale pärakusse või tuppe. Erinevalt klassikalisest fisting handballing keskendub käe täielikule sisestamisele rusikavormi, rõhuasetusega sügavamale ja intensiivsemale tungimisele. See nõuab arenenud teadmisi ja ettevalmistust nii vaimselt kui ka füüsiliselt, kuna pärakut venitatakse maksimaalselt. Handballing nõuab intensiivset ettevalmistust, rohkelt libestusainet ja palju kannatlikkust, et tagada meeldiv ja ohutu kogemus.

    Soovitatav puhastamine ja hooldus

    Selleks, et dildo oleks pikka aega hügieeniline ja heas seisukorras, soovitame lihtsat, kuid põhjalikku puhastamist. Loputage dildot sooja vee ja maheda seebiga pärast iga kasutamist. VERYCLEAN Eriti põhjalikuks puhastamiseks kasuta meie spreid, mis on spetsiaalselt seksimänguasjade ja dildode jaoks välja töötatud ja tagab hügieeniliselt puhta tunde.

    Täiuslik libestusaine teie käsitsitegemise kogemuse jaoks

    Parima kogemuse saamiseks soovitame meie Glory Hole Hübriidlibestusaine, mis tänu oma kauakestvale määrdevõimele sobib ideaalselt intensiivseteks fisting-sessioonideks. See libestusaine ühendab endas veepõhiste ja silikoonipõhiste libestite eelised, muutes selle eriti libedaks ja nahasõbralikuks - ideaalne sügavaks ja intensiivseks päraku tungimiseks rusikaga.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Käsipallid dildo
    • Self-fisting on tehtud lihtsaks!
    • Pikkus: 28 cm (umbes 11,02 tolli)
    • Läbimõõt: 6,7 cm (umbes 2,64 tolli)
    • Materjal: nahasõbralik, ftalaadivaba PVC

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Happy

    Echt richtig gut. Sogar für Anfänger wie mich ist diese Hand sehr gut geeignet. Mit viel gleitgel und Geduld hat es gut geklappt

      Kirjutage oma ülevaade

      Handballing Dildo - õppimiseks fisting

      Handballing Dildo - õppimiseks fisting

      Selle MEO dildoga saate end suurepäraselt ette valmistada nn "handballinguks", mis on eriline vorm fistingkäsipallitamist. Kahe tõstetud sõrmega käe kujuline ülirealistlik dildo pakub ideaalset võimalust valmistada pärakut samm-sammult ette rusikaga tungimiseks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: