Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Realistlikud dildod

Uudiskiri

Blowjob Realistlik dildo - Dildo 22 cm

Ole valmis viima oma oskused järgmisele tasemele meie realistliku dildoga. Blowjob deepthroat Seda dildot ei saa kasutada mitte ainult anaalselt ja vaginaalselt, vaid see sobib ideaalselt ka harjutamiseks ja . See dildo on täiusliku peenise kehastus ja vaimustab teid igati.

Rohkem infot

3713/00

saadaval

    Rohkem infot

    blowjob blowjob deepthroat

    Realistlik dildo - Dildo 22 cm - Sinu ideaalne treeningpartner , ja anaalseksi jaoks Ole valmis viima oma oskused järgmisele tasemele meie realistliku dildoga. Blowjob deepthroat Seda dildot ei saa kasutada mitte ainult anaalselt ja vaginaalselt, vaid see sobib ideaalselt ka harjutamiseks ja .

    See dildo on täiusliku peenise kehastus ja erutab teid igati. Oma muljetavaldavalt paksu kuju, pungiliku peenise ja ilusate detailidega, nagu väljendunud veenid ja paksud munandid, näeb see dildo välja nagu täiuslik peenis.

    Olenemata sellest, kas olete algaja või soovite parandada oma blowjob-oskusi, on see dildo teie ideaalne treeningpartner. Realistlik välimus ja autentne tunne (tundub nagu tõeline peenis) teevad sellest dildost absoluutselt vajaliku treeningu jaoks.

    Deepthroat Paks, punnis peenike ja üksikasjalikud veenid annavad ülirealistliku tunde, mis aitab teil oma tehnikat täiustada. Ja kui soovite neelata veelgi sügavamalt, suunas , siis on meil teile ideaalne nipp: kasutage meie EZ2SUCK sprei. See sprei pärsib loomuliku okserefleksi, nii et saate täielikult keskenduda oma seksikale treeningule.

    Paar pihustust piisab ja olete valmis väga eriliseks sügavale suhu võtmise kogemuseks. Üksinda või koos partneriga, see dildo suurendab tohutult teie oskusi ja enesekindlust.

    Täiustage oma blowjob- ja deepthroat-tehnikat selle ülirealistliku mänguasjaga ja olge valmis üllatama oma partnerit oma uute talentidega. Kogege uskumatu realismi ja tõhusa treeningu kombinatsiooni selle suurepärase disainiga peenisega.

    Hankige see dildo ja valmistuge oma elu kõige intensiivsemaks ja realistlikumaks treeninguks!Rohkem üksikasju:

    • blowjob deepthroat Realistlik dildo - sinu ideaalne treeningpartner , ja anaalseksi jaoks
    • Värv: Nahavärv
    • Läbimõõt: 60 mm (umbes 2,36 tolli)
    • Pikkus: 215 mm (umbes 8,46 tolli)
    • Sisestatav pikkus: 155 mm (u. 6,10 tolli)
    • Kaal: 720 grammi (umbes 1,59 naela)
    • Materjal: Kvaliteetne silikoon
    • Libesti anaalseks/vaginaalseks kasutamiseks: Kasutage kvaliteetset veepõhist libestusainet, nt Aquameo, et muuta kogemus veelgi intensiivsemaks ja nauditavamaks. Veepõhised libestusained on nahasõbralikud, neid on lihtne maha pesta ja need sobivad kõikide seksimänguasjadega. Aquameo tagab, et dildo libiseb õrnalt ja sujuvalt kehasse, et nautida lõputut naudingut ilma katkestusteta.
    • Lihtne puhastada: Pärast metsikut seiklust on dildo puhastamine lihtne. VERYCLEAN Lihtsalt kasuta sooja vett ja mahedat seepi või meie sprei, et dildot põhjalikult puhastada.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Trainings-Dildo

    Der Trainings-Dildo mit realistischer Form ist perfekt, um das Blasen zu perfektionieren. Mit seiner lebensechten Größe und Textur ist er ideal für intensive Deep-Throat-Übungen. Einfach ideal, um daran zu lecken, ihn zu schlucken und die Technik zu verfeinern sowie die Ausdauer zu steigern. Ein absolutes Muss für alle, die ihre Skills auf das nächste Level bringen wollen!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Blowjob Realistlik dildo - Dildo 22 cm

    Blowjob Realistlik dildo - Dildo 22 cm

    Ole valmis viima oma oskused järgmisele tasemele meie realistliku dildoga. Blowjob deepthroat Seda dildot ei saa kasutada mitte ainult anaalselt ja vaginaalselt, vaid see sobib ideaalselt ka harjutamiseks ja . See dildo on täiusliku peenise kehastus ja vaimustab teid igati.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: