Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Rihmaga dildo Rihmaga

Uudiskiri

Rihm meestele

Hellita oma partnerit või partnerlust täiesti ilma piiranguteta ja järjekindlalt selle imelise rihmaga meestele! See on see, mida mehed pegging-kogukonnas on oodanud! MEO ® rihmapükste rihmapüksid sobituvad ideaalselt teie keha kontuuridele ja neil on integreeritud O-rõngas.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Hellita oma partnerit ohjeldamatult ja kestvalt selle imelise rihmaga meestele! See on see, mida mehed pegging kogukonnas on oodanud! MEO ® rihmaga püksikud sobivad ideaalselt teie keha kontuuridele ja neil on integreeritud O-rõngas. See on piisavalt diskreetne, et seda saaks kanda kogu päeva ja võimaldab teil nautida imeliselt intensiivset peggingut või strap on seksi.

     

    See tavapäraste meeste rihmapükste esteetiline evolutsioon on turvaline, väga mugavalt kantav rihmapükste, mille on disaininud pegging-spetsialistid. Kaasaegsel meestele mõeldud rihmapükstel on toetav, eriti lai vöökoht, see on valmistatud pehmest, venivast materjalist ja sellel on sisemised nailonist rihmad, mis tagavad parima võimaliku toe pegging-seksi ajal.

     

    Strap on püksirihma vastupidav, tugevdatud O-rõngas venib, et mahutada teie lemmikdildot või vibraatorit. Nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele meeldib see kergesti kasutatav meeste rihmavõru.

     

    Sisestage lihtsalt dildo stiilsesse meestele mõeldud rihma sinna ja olete valmis. Boxerpükste disain loob laheda välimuse, millele vastab ainult elastse rihma mugavus.

     

     

    Kanna meestele mõeldud strap on' i tavalise aluspesuna igapäevaelus või kasuta seda koos strap on dildoga, mille saad lihtsalt läbi O-rõnga lükata.

     

    Pane aga tähele, et dildo ei kuulu komplekti. Suure valiku strap on dildosid leiad siit (KLIKI SIIN).

     

    Mis on meeste rihmaga dildod?

     

     

    See on ikka veel tabuteema: Pegging - Ometi ei tea enamik mehi isegi, millest nad ilma jäävad... Mitte ilmaasjata ei ole pegging üks kuumimaid uusi seksitrende. Strap on , mida nimetatakse ka strap-on dildoks, on seksimänguasja, mida saab kasutada erinevatel eesmärkidel. Muide, rihmaga dildoga seksimist nimetatakse pegginguks. Dildo on tavaliselt kinnitatud mingi rakmete külge ja rihmaga ümber vöökoha. Sel viisil saab rihmaga dildost peenise aseaine. Strap on'i saab kasutada ka mitmesuguste rollimängude jaoks . See rihmaga meestele sobib eriti kiimas ja rikutud rollimängudeks! Lihtsalt pane see selga ja tunne, kuidas strap on püksikud sinu kehale ideaalselt sobivad.

     

    Kuidas ma kasutan meestele mõeldud strap on'i?

     

    Meestele mõeldud strap on'i kasutamine on väga lihtne! Lihtsalt libistage rihmapükste sisse, lükake oma valitud dildo läbi avause ja reguleerige dildo nii, et see sobiks mugavalt, kuid kindlalt. Nüüd võib alata pügamisseks..

     

    Mis on selle meestele mõeldud rihma juures nii erilist?

     

    Selle meestele mõeldud rihmaga saab palju nalja! Kas otsite voodis vaheldust juhtkonnale või olete rohkem XL-penetratsiooni meeleolus? Selle meestele mõeldud rihmaga on teil kindlasti tunne, et teil on kõva peenis. Meestele mõeldud rihm on eriti kvaliteetne ja seda saab mugavalt ja turvaliselt kanda. Lihtsalt proovige seda välja!

     

    Kuidas ma seda meestele mõeldud rihma puhastan?

     

    Puhastage dildo lihtsalt kerge seebi ja sooja veega. Kui eelistate eriti põhjalikku puhastamist, soovitame kasutada meie pihustit. Rihmapükste puhul soovitame õrna masinpesu 30 kraadi juures maheda pesuvahendiga.

     

    Mida ma pean selle meestele mõeldud rihmaga arvestama?

     

    Palun kasutage selle meestele mõeldud strap on'iga ainult veepõhist libestusainet, nagu Aquameo. Silikooni sisaldavad määrdeained võivad rihmapükste kangast kahjustada.

     

    Lisateave:

     

    • Rihmaga aluspüksid
    • Unisex, meeste ja naiste rihmaga slipid
    • Sünonüümid, väljendid ja seotud sõnad: strap on, strap on dildo, eesnäärme stimuleerimine, feminiseerimine, feminiseerimine, passiivne anaal, BOB, pegging, anaal passiivne.
    • Materjal: 78% nailon, 22% spandex (püksikud) 48% nailon, 35% polüester, 17% spandex (vöökoht)
    • Pesemine: masinpesu maheda pesuvahendiga 30 kraadi juures. Mitte kuivatada trummelpesu.
    • Soovid osta rihma, strap on või rihmaga dildot? Või soovid laiendada oma strap on kogemust, siis on MEO õige koht sinu jaoks.
    • Teave suuruse kohta: S/M: 28 - 32 talje, L/XL: 32 - 36 talje, XXL/XXXL: 38 - 44 talje
    • Dildo avaus: siseläbimõõt 3,8 cm ja on laiendatav kuni 4,5 cm.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Molto eccitante

    Preso perché io e il mio fidanzato volevamo approcciarci al pegging ed è stato utilissimo e molto piacevole. Non vediamo l'ora di provarlo di nuovo anche se dobbiamo abituarci a questa tecnica è molto eccitante

      Hindamine 

      Grössen

      Icch würde mir wünschen, das es gebräuchliche Grössen in der Beschreibung gibt, z.B. gebräuchliche Konfektionsgrössen, Mann würde gern kaufen, vermeidet es aber, weil die Unsicherheit der Passgenauigkeit fehlt.
      Danke, Jürgen

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Endlich ein Strapon der wirklich gut funktioniert

      Im Vergleich zu zwei anderen Strapon die ich bereits woanders gekauft habe funktioniert dieser Strapon wirklich sehr gut. Sitzt optimal und der Dildo hält super.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Médiocre

      Craque trop vite: anneau plastique rigide et coutures de fixation sur le slip pas élastiques. Ça se déchire quand on place un gros gode.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Amazing strap on

      Amazing strap on. Great quality material. Feels premium on body. Nice size waist band. One of the best on the market in my opinion.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Taille

      Bonjour quelle est le tour de taille ?

      • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Rihm meestele

      Rihm meestele

      Hellita oma partnerit või partnerlust täiesti ilma piiranguteta ja järjekindlalt selle imelise rihmaga meestele! See on see, mida mehed pegging-kogukonnas on oodanud! MEO ® rihmapükste rihmapüksid sobituvad ideaalselt teie keha kontuuridele ja neil on integreeritud O-rõngas.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: