Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Seksimänguasjad

Uudiskiri

Anal Sucker

The Anal Sucker by MEO on uuenduslik seksimänguasju, mis imeb sinu rosetist ja seejärel lakkub, imeb ja imeb! Hingemattev tunne - justkui keel lakuks su pärakut ja tungiks siis sügavamale, et viia sind anaalorgasmini!

Rohkem infot

2382/00

119,99 €


-20,00 €

99,99 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    MEO Anal Sucker on uuenduslik seksimänguasju, mis imeb sinu rosetist ja seejärel lakkub, imeb ja imeb! Hingemattev tunne - justkui keel lakuks su pärakut ja tungiks siis sügavamale sinusse, et viia sind anaalorgasmini!

     

    Päraku limpsimine on endiselt mõnevõrra tabuteema, kuigi see võib sulle täiesti uusi ja ebatavalisi orgasme pakkuda. Proovi seda ja vaata ise, mis tunne on, kui sind hellitatakse Anal Sucker! MR PLAY by MEO ® disainiauhinna võitjal on 12 erinevat imemisrežiimi. Nii leiad intensiivseks seksiks ideaalse seadistuse rimming Et olla hellitatud intensiivse seksiga. Veelgi enam, meie Anal Sucker tunneb ära sinu päraku peensused ja loob täiusliku imemismooduse. Pehme suu ümbritseb sinu rosetti ja imeb, imeb ja lakkub, kuni saavutad anaalorgasmi.

     

    Päraku limpsimine võib olla kiirkorravi tipphetk või intensiivne eelmäng anaalseksile. Päraku lakkumine on ideaalne selleks, et saada tugev ja mõnikord pinges sulgurlihas lõdvestunud ootuses peenise või mänguasjaga tungimiseks.

     

    Kasutamine Anal Sucker on väga lihtne. Kasutage veidi Aquameo libestusainet, et parandada imemisefekti, asetage see pärakule ja see imeb kindlalt. Saate juhtida 12 erinevat režiimi lihtsalt seksimänguasja alumisel küljel asuva funktsiooninupu abil.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • rimming Anaalseksimänguasja meestele
    • 12 erinevat imemisrežiimi
    • Laetav USB-ühenduse kaudu
    • Materjal: Silikoon ja ftalaadivaba plastik
    • MR PLAY by MEO ® on uuenduslik seksimänguasjade kaubamärk meestele
    • Mõõtmed: 27 mm läbimõõt ja 116 mm pikk
    • Palun kasutage ainult vees lahustuvate libestitega nagu AnalPush või AQUAMEO. Väike EXTREMEO sprei aitab teil ka suuremaid seksimänguasju valutult sisestada.
    • Puhastage sooja vee ja meie pihustiga VERYCLEAN.
    • MR PLAY BY MEO ® Analtoys: Mänguasjad erilise naudingutunde saavutamiseks
    • Kui sulle meeldib eksperimenteerida, uusi asju lõbusalt proovida ja tahad kogeda intensiivsemat orgasmi, siis on MEO ® anaalmänguasjad just sulle sobivad. Need võimaldavad teil stimuleerida oma kõige erogeensemat tsooni, pärakut, ja kogeda aistinguid, mida te pole kunagi varem tundnud. Päraku juures saavad kokku mitu närvirada, mis annab teile erilise naudingutunde.
    • MEO ® seksimänguasjad on kvaliteetselt valmistatud ja täiustatud funktsionaalsusega. Suur valik sisaldab nii üksikmänguasju kui ka seksimänguasju paaridele; alates lihtsast dildost kuni ultramoodsa seksimasinani. Kaubamärk MEO ® kutsub teid üles neid põhjalikult proovima - ja seega otsima järgmist põnevat seiklust.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super invention

    Un petit appareil ce "Anal Sucker" mais il est très puissant. La sensation est indescriptiblement intense.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Sono assolutamente entusiasta

    Un dispositivo piccolo ma molto potente. La sensazione è indescrivibile ma molto molto buona.

      Hindamine 

      I love it

      The suction is just right to get a good sensation from it, left me nice and puffy! Easy to clean and good solid toy for any anal enthusiast who is looking for lots of new feelings!

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Anal Sucker - wunderbar

      Ich bin mehr als begeistert vom Anal Sucker. So eine Funktion ist toll, wirklich einmalig und ich habe sie noch nie bei einem anderen Toy gesehen. Ich habe so geile Gefühle erlebt, wie ich sie vorher noch nie erlebt habe. Ein wundervolles, innovatives Sextoy, das ich komplett ohne Vorbehalte weiter empfehlen kann.

        Hindamine 

        Je suis très enthousiaste

        Je suis très enthousiaste à propos de ce jouet sexuel, le "Anal Sucker". La fonction est vraiment unique. Je vis des sensations comme je n'en avais jamais vécues auparavant. C'est encore mieux que le vrai rimming ! Un produit que je peux recommander sans hésitation. De plus, je dois aussi vivre et remercier le service client de MEO, car l'envoi au Maroc se fait toujours sans problème et de manière très discrète.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Mauvaise surprise

        je pensais avoir trouvé le sextoy rare que je cherche depuis longtemps, alors j'ai acheté cet anal sucker.... Mais alors là vraiment je suis très déçu car le descriptif ne correspond vraiment pas à la réalité, en effet je ne ressens aucune sensation d'aspiration ou de léchage, mais vraiment rien !! j'entends juste le bruit du petit moteur et c'est tout. Je regrette vraiment cet achat et je ne le recommande à personne, mêmes les plus novices de ce côté là !!!

          Hindamine 

          Ottimo

          Fornisce una sensazione molto speciale e piacevole e si sente meravigliosamente

            Hindamine 

            Déçu !

            Très déçu par cet achat, le descriptif ne correspond absolument pas à la réalité : "sensation époustouflante" !!! Vraiment n'importe quoi, à part le bruit du moteur on ne ressent absolument rien !!

            • 3 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
            Hindamine 

            Wow

            Feels great, both of us really like this one!

            • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
            Hindamine 

            Unglaublich geil

            Unglaublich geil wie das Ding lutscht und saugt! Bis jetzt hat das noch kein Typ besser bei mir gemacht !!!! Ganz klare Kaufempfehlung für Männer die auf Rimming stehen!!!!

            • 7 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

            Kirjutage oma ülevaade

            Anal Sucker

            Anal Sucker

            The Anal Sucker by MEO on uuenduslik seksimänguasju, mis imeb sinu rosetist ja seejärel lakkub, imeb ja imeb! Hingemattev tunne - justkui keel lakuks su pärakut ja tungiks siis sügavamale, et viia sind anaalorgasmini!

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: