Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sheets of San Francisco

Uudiskiri

Sheets of San Francisco - Veekindel paigaldatud lina - must

Meeldivalt pehme, kergesti hooldatav ja vastupidav! Sheets of San Francisco Veekindlate, mustade paigaldatud voodilinade abil püsib voodi kaitstud ka intensiivse seksi ajal. Tänu täiuslikule sobivusele ja tundmatule, vedelikku hülgavale pinnale saate lõbutseda, ilma et peaksite muretsema plekkide pärast voodipesul või madratsil.

Rohkem infot

249,99 €


-50,00 €

199,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meeldivalt pehme, kergesti hooldatav ja vastupidav! Sheets of San Francisco Veekindlate, mustade paigaldatud voodilinade abil püsib voodi kaitstud ka intensiivse seksi ajal. Tänu täiuslikule sobivusele ja tundmatule, vedelikku hülgavale pinnale saate lõbutseda, ilma et peaksite muretsema plekkide pärast voodipesul või madratsil. Ja mis kõige parem: pärast seksi tagab paigaldatud lina lõdvestunud magamismugavuse.

    .

    Luksuslik, veekindel voodipesu kirglikeks öödeks

    Sheets of San Francisco tähistab luksuslikku, veekindlat voodipesu, mis on spetsiaalselt välja töötatud intensiivseteks ja kirglikeks öödeks. Kvaliteetne voodipesu alates ei ole mitte ainult vedelikku hülgav, vaid ka äärmiselt vastupidav ja kergesti hooldatav. Tänu spetsiaalsele "Fluidproof" tehnoloogiale püsivad need kindlalt ja kindlalt paigal, ilma libisemata, isegi kõige metsikumate seikluste ajal. Kas seksimise või põneva sessiooni ajal, voodipesu alates pakub täiuslikku kaitset teie voodile ja mööblile. Sheets of San Francisco Sheets of San Francisco Sheets of San Francisco

    San Francisco voodilinad: meeldivalt pehmed, kergesti hooldatavad ja vastupidavad

    Sheets of San Francisco Tänu hingavale pinnale tunduvad linad ja padjapüürid alates meeldivalt pehmed nahal ja tõrjuvad usaldusväärselt vedelikke. Sheets of San Francisco Suurepärane töötlus tagab pika kasutusaja ja teeb voodipesu firmast ideaalne valik kõigile, kes hindavad funktsionaalsust ja stiili.

    Erinevad suurused, kujundused ja värvid

    Sheets of San Francisco Pika ajalooga ettevõte pakub eksklusiivset valikut veekindlat voodipesu erinevates disainides, mis on ideaalselt kohandatud individuaalsetele vajadustele. Sheets of San Francisco Kas voodipesu, voodipesu või padjapüür, tagab maksimaalse kaitse ja mugavuse. Värvides must (elegantne), punane (sensuaalne) ja valge (klassikaline), sulandub kvaliteetne voodipesu stiilselt igasse magamistuppa ja muudab iga öö unustamatuks elamuseks. Sheets of San Francisco Pärast kasutamist saab voodipesu alates lihtsalt pesumasinas pesta ja on kiiresti jälle kasutusvalmis!

    San Francisco voodilinad: kvaliteet, mis avaldab muljet

    Sheets of San Francisco Voodipesu from erakordne kvaliteet on nii funktsionaalne kui ka esteetiliselt meeldiv. Ideaalne intensiivseks seksiks, ilma et peaks kartma plekke voodipesul - nii linad kui ka padjapüürid on vastupidavad ja nahal meeldivalt pehmed.

    Saadaolevad suurused linade ja padjapüüride puhul

    Suur lina on mõõtmetega 2130 x 2400 mm ja pakub piisavalt ruumi voodi täielikuks katmiseks. Paigaldatud linad on saadaval järgmistes suurustes: üheinimesevoodi 900 x 1900 mm, Ühendkuningriigi kaheinimesevoodi 1400 x 1900 mm, Ühendkuningriigi kuningavoodi 1500 x 2000 mm, superkuningas 1800 x 2000 mm, ELi üheinimesevoodi 900 x 2000 mm, ELi kaheinimesevoodi 1400 x 2000 mm, ELi kuningavoodi 1600 x 2000 mm. Padjaümbris on saadaval järgmistes suurustes: Standard 700 x 450 mm, King 850 x 450 mm, Continental Square 650 x 650 mm ja Large Square 800 x 800 mm. Sheets of San Francisco Leinad alates sobivad madratsitele, mille kõrgus on kuni 25 cm.

    Valmistatud Suurbritannias

    Sheets of San Francisco Üks silmapaistvaid omadusi on pühendumine oma voodipesu kohalikule tootmisele. Tootja toodab otse Ühendkuningriigis Euroopa ja kodumaise turu jaoks. See teadlik otsus ei taga mitte ainult töökohti piirkonnas, vaid ka kõrget kvaliteeti ja kiireid tarneaegu.

    Voodipesu pesemisjuhised alates Sheets of San Francisco

    Voodipesu tuleb pesta maksimaalselt 40 °C juures õrnas tsüklis. Voodipesu on soovitatav pesta pesukotis, et vähendada hõõrdumist ja võimalikku hõõrdumisest teiste tekstiilidega põhjustatud kahjustusi. Kangaspehmendajaid ei tohiks kasutada, kuna need võivad kahjustada materjali vetthülgavaid omadusi. Pärast pesemist ei tohiks voodipesu kuivatada trummelkuivatuses. Selle asemel soovitatakse neid kuivatada õhu käes, ideaalis ilma otsese päikesevalguse mõjuta.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Sheets of San Francisco
    • Veekindel ja hingav voodipesu
    • Nahasõbralik ja vastupidav
    • Masinpesukõlblik
    • Õmblusteta pind
    • Materjal: kahekihiline, spetsiaalselt välja töötatud polüuretaankangas. (Toode koosneb kahekihilisest, veekindlast materjalist, mis koosneb 60% polüesterkangast ja 40% polüuretaanist pealiskihist. Meie pakend on valmistatud lainepapist, mille taaskasutussisaldus on umbes 70 %)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Très utile

    Utile et esthétique, je recommande.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Überdurchschnittliche Qualität

    Das sexy Laken hat eine überraschend gute Qualität -- fühlt sich fest und schwer an, wobei eine Seite glatt und die andere leicht angerauht ist. Die Abmessungen sind auch großzügig bemessen -- insgesamt sind wir mehr als positiv überrascht.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Ein Gefühl wie zwischen Latex und Satin

    Ein super angenehmes Gefühl wie wenn man auf einer Mischung zwischen Latex und Satin liegt.
    Bleibt auch bei der wildesten und nassesten Spielen wasserdicht. Perfekt für heißen schmutzigen Sex im Bett ohne großes reinigungsdrama danach.
    Ein Musst have

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Facilement lavable

    Facilement lavable, il passe dans la machine à laver à 40°. Attention, il ne faut surtout pas le repasser ou réaliser un nettoyage à sec !

    Et si nous jouons avec quelques liquides ?

    Jules et moi aimons le latex. Mais ces draps en latex ont un coût ! Le drap Sheets of San Francisco est un moyen de s'en approcher à plus petit prix.

    Nous l'avons installé sur notre lit, bien qu'il peut être utilisé sur bien d'autres endroits, tel que le canapé, le sol, etc. La texture est très agréable. Un peu froide lorsqu'on s'allonge dessus mais adopte vite la température du corps. Il ne glisse pas, ne colle pas.

    Et c'est parti pour des jeux sensuels. Plus besoin d'avoir peur pour ses draps ou son matelas. Gel massant, cire, lubrifiant, éjaculation féminine... Pas de soucis de tâches avec ce drap !
    Une fois les coquineries terminées, un coup de lingue humide ou un passage en machine en lavé et le drap est prêt pour un nouveau moment coquin !

    Conclusion sur le mdrap Funsheet Plus

    Si tu aimes les jeux coquins qui ont tendance à être salissant, ce drap est fait pour toi ! Un tissu de qualité, un nettoyage facile et rapide ! De qui s'adapter à tout tes jeux érotiques !

    Read full review: http://mondesensuel.fr/drap-funsheet-plus-meo/

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Qualité Parfaite

    C'est le 1er article que j'achète de la gamme Sheets of San Francisco et je n'en suis pas déçue!
    Le drap est doux avant et après lavage. La matière est légèrement élastique ce qui permet de mettre le drap correctement et facilement.

    • 6 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Preisleistungverhältnis TOP

    Ich bin extrem positiv überrascht, wie schön weich sich das Spannbettlaken anfühlt und wie gut das Laken von MEO die Wäsche überstanden haben. Die Passform ist auch perfekt - selbst nach Wäsche und Trockner.

    • 4 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Auf alle Fälle eine Empfehlung

    Sehr schnelle Lieferung und das Spannbettlaken ist so wie beschrieben und passt perfekt. Bestelle ich gerne wieder...wenn erneuter Bedarf ist - oder eventuell mal eine andere Farbe.

    • 3 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Sheets of San Francisco - Veekindel paigaldatud lina - must

    Sheets of San Francisco - Veekindel paigaldatud lina - must

    Meeldivalt pehme, kergesti hooldatav ja vastupidav! Sheets of San Francisco Veekindlate, mustade paigaldatud voodilinade abil püsib voodi kaitstud ka intensiivse seksi ajal. Tänu täiuslikule sobivusele ja tundmatule, vedelikku hülgavale pinnale saate lõbutseda, ilma et peaksite muretsema plekkide pärast voodipesul või madratsil.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    11 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: