Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Spandex maskid

Uudiskiri

Fetišimask - Incognito - Light


Naudi absoluutset anonüümsust seksi ajal meie musta fetišimaskiga, mis on valmistatud kvaliteetsest ühekihilisest spandexist. See fetišimask pakub sulle täiuslikku istuvust ja absoluutset anonüümsust, sest keegi ei saa sind ära tunda. Maskil on avaused suu ja silmade jaoks.

Rohkem infot

6619/00

34,99 €


-10,00 €

24,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Fetish mask - Premium must spandex mask - Fetish mask valmistatud kvaliteetsest spandexist - silmade ja suu avanemisega

    Naudi täielikku anonüümsust seksi ajal meie musta fetišimaskiga, mis on valmistatud kvaliteetsest ühekihilisest spandexist. See fetišimask pakub teile täiuslikku istuvust ja absoluutset anonüümsust, sest keegi ei saa teid ära tunda. Erinevalt tavapärastest fetišimaskidest on sellel maskil kvaliteetne, käsitsi valmistatud kõrgekvaliteediline spandex, mida on äärmiselt mugav kanda - ideaalne kõigile, kes otsivad kergemat alternatiivi meie spandex-maskide kahekihilisele versioonile.

    Mis teeb selle spandexist fetišimaski nii eriliseks?

    Selle pehme spandexist silmade ja suu avanemisega fetišimaskide kandmismugavus ei ole mitte ainult vaieldamatu professionaalses BDSM-maailmas, vaid seda hindavad ka algajad. Selle fetišimaski eripära on see, et see tagab BDSM-sessiooni või seksi ajal absoluutse anonüümsuse, isegi selles kergemas, ühekihilises versioonis. Kvaliteetne spandex-materjal on tihedalt istuv ja varjab täielikult teie näojooned, nii et saate sukelduda salapärasesse rolli. Silmade ja suu jaoks mõeldud avad võimaldavad sul vabalt suhelda ja hingata, kaotamata seejuures oma anonüümsust, mistõttu on see mask ideaalne BDSM-sessioonideks ja muudeks erootilisteks seiklusteks. Selle fetišimaskiga saate täielikult oma fantaasiatele pühenduda.

    Täiuslik sobivus ja kõrge kandmismugavus:

    Kui lateksmaskid on teie jaoks liiga kitsad, siis hindate meie spandexist fetišimaskide kergust ja hingavust. Spandex-kiud on väga elastne ja absoluutselt hingav, mis teeb meie maskid nii mugavaks kanda. Sellel maskil on avad silmade ja suu jaoks, mistõttu sobib see ideaalselt igasuguste fantaasiate jaoks. Kui soovid seksi ajal passiivsesse rolli libiseda, võid kasutada ühte meie silmamaskidest või suukorvist. Teie fantaasial ei ole piire.

    Hingav ja ohutu: ideaalne fetišimask intensiivseteks BDSM-kogemusteks!

    Meie käsitsi valmistatud fetišimask, mis on valmistatud ühekihilisest spandexist, pakub suurt mugavust ja suurepärast töötlust. Kerge, hingav materjal on naha vastu meeldiv, nii et maski saab mugavalt kanda pikka aega. Tänu õhku läbilaskvale kiule ei teki õhupuudust ega paanikat - eriti hinnatud eelis, eriti BDSM-algajaile.

    MEO fetišimask - kvaliteetne ja kergesti hooldatav:

    Tagasihoidlikult läikiv materjal kohandub täiuslikult pea kontuuridega, nii et fetišimask istub alati ideaalselt. Kvaliteetne spandex-materjal on eriti vormikindel, nii et mask säilitab oma kuju ka pärast sagedast kandmist ja ei veni. Fetšimask on kergesti puhastatav pesumasinas (30° juures käsipesuprogrammil).

    Mitmekesisus ja kvaliteet MEO-lt:

    MEO tähistab kõrget kvaliteeti ja see kehtib ka meie spandexist fetišimaskide kohta. Pakume suurt valikut fetišimaskidest erinevates disainides ja värvides, nii et saate leida täpselt teie eelistustele vastava fetišimaski. Kas otsite klassikalist musta maski või eelistate ebatavalist versiooni - MEO-st leiate täiusliku fetišimaski oma vajadustele.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Not comfortable

    Cagoule assez petite et plutôt désagréable à porter. Tissu respirant et assez sexy au toucher. Mais sinon, service Meo impeccable !

      Hindamine 

      Very good

      Great material, very comfortable. A no brainer!

        Hindamine 

        Parfait

        Merci pour ce prix défiant toute concurrence ! Efficace et légère, à conseiller

        • 3 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Man schwitzt nicht unter diese Maske, wie zBsp bei Latex oder Le

        Wie immer bei Meo-Team ganz tolle Qualität. Sitz der Maske ist gut. Angenehm zu tragen und man schwitzt nicht unter diese Maske, wie zBsp bei Latex oder Leder.

        • 3 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Great hood to start with

        Perfect weight, not too heavy or too light!
        Great hood to start with, and feel good about your purchase.. great, easy wash, and perfect fit!
        Enjoy!

        • 1 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        perfect for my xtube videos

        It works where you do not want your identity to show,like on a xtube video.

        • 1 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Angsteinflößender Hingucker bei Rollenspielen

        Sitzt angenehm eng an und ist ein angsteinflößender Hingucker bei Rollenspielen. Wirklich schöne Verarbeitung. Die Spandex-Haube trägt sich sehr angenehm und fühlt sich gut auf der Haut an.

        • 1 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        It's very easy to put on.

        My Master and I bought this for him to use on me. Delivery was swift, as always! It's very soft and stretchy material, doesn't irritate the face at all and it's very comfortable to wear. We use it with a blindfold underneath as I like to be totally blind, and he's going to try putting earphones on me so I can't hear what he's going to do to me next! It's also perfect to use with a ball gag so my master can shut me up when he wants and use my mouth when he wants. I highly recommend this product to anyone who wants to take bondage/sensory play to the next level.

        • 2 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Adaptable à toutes les têtes

        Correspond bien au descriptif. Le produit vaut son prix de vente.En résumé, une masque pour pas chère adaptable à toutes les têtes.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Has such a great feel to the material.

        Has such a great feel to the material. If you or your partner is wearing it, you'll love it! Looks incredible on a woman or a man, and perfect for bondage play

        • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Fetišimask - Incognito - Light

        Fetišimask - Incognito - Light


        Naudi absoluutset anonüümsust seksi ajal meie musta fetišimaskiga, mis on valmistatud kvaliteetsest ühekihilisest spandexist. See fetišimask pakub sulle täiuslikku istuvust ja absoluutset anonüümsust, sest keegi ei saa sind ära tunda. Maskil on avaused suu ja silmade jaoks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        17 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: