Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Spandex maskid

Uudiskiri

Fetišimask - Incognito - blowjob - Lõplik

Sukeldu anonüümsuse põnevasse mängu meie kahekihilisest spandexist valmistatud musta fetišimaskiga, mis on spetsiaalselt välja töötatud anonüümse oraalseksi ja perverssete rollimängude jaoks. See eksklusiivne fetišimask katab täielikult teie pea, samal ajal kui suu jääb kirglikeks seiklusteks laialt avatuks.

Rohkem infot

6623/00

39,99 €


-10,00 €

29,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Fetišimask - Incognito blowjob

    Must fetišimask oraalseksiks - kahekihiline spandex mask suu avanemisega

    Sukeldu anonüümsuse põnevasse mängu meie musta kahekihilise spandex fetišimaskiga, mis on spetsiaalselt mõeldud anonüümseksiks ja perversseteks rollimängudeks. See eksklusiivne fetišimask ümbritseb täielikult teie pea, samal ajal kui suu jääb kirglikeks seiklusteks laialt avatuks. Erinevalt tavapärastest maskidest pakub see kvaliteetsest, käsitsi valmistatud kõrgekvaliteedilisest spandexist valmistatud mask intensiivset elamust, mis läheb kaugemale sellest, mida lihtsad fetišimaskid pakkuda suudavad.

    Intensiivsemad sensoorsed elamused: Blowjob Nagu kunagi varem!

    Fetišimaski kandmine viib suitsetamise sensuaalse kogemuse täiesti uuele tasemele. Kui teie nägemine on kahekihilise maskiga täielikult varjatud, on muud meeled kõrgendatud - te maitsete ja haistate intensiivsemalt, tunnete iga puudutust ja iga hingamist palju selgemalt. Blowjob See kõrgendatud tajumine teeb intensiivsemaks, intiimsemaks ja põnevamaks kui kunagi varem. Blowjob Ilma igasuguste visuaalsete häiringuteta saate täielikult keskenduda , muutes suuseksi unustamatuks seikluseks, mida te pole kunagi varem kogenud.

    Mis on selles spandex-fetišimaskis nii erilist?

    Fetišimask suuseksi jaoks on iseloomulik selle kahekihilise konstruktsiooni poolest, mis mitte ainult ei taga absoluutset pimedust, vaid pakub ka stabiilset, kuid paindlikku istuvust. Üks suuava teeb selle maski ideaalseks anonüümseks ja seksikaks rollimänguks. Tänu kõrgekvaliteedilisele töötlusele naudid eriti mugavat istuvust. Ja kui soovid veel rohkem põnevust, võid kasutada ka suukorvi, et seanss veelgi intensiivsemaks muuta.

    Täiuslik sobivus ja kõrge kandmismugavus:

    See fetišimask on valmistatud kahest kõrgekvaliteedilisest spandexist, mis kohandub ideaalselt sinu pea kontuuridega. Elastne ja hingav materjal on nahale kerge ja pakub kõrget mugavust ka pikemaajalisel kandmisel. Blowjob Ainult üks avaus, nimelt suu jaoks, säilitab teie anonüümsuse, samal ajal kui saate keskenduda . Nahklihmakinnisus võimaldab teil süveneda oma fantaasiasse ilma hingamispuuduse või paanika riskita - see on eriline eelis BDSM-algajaile.

    Hingav ja turvaline: täiuslik fetišimask intensiivseteks oraalseksikogemusteks!

    Meie käsitsi valmistatud fetišimask suuseksi jaoks on iseloomulik suurepärase töötluse ja hingava materjali poolest. Õhku läbilaskev spandekskiud tagab, et saate alati vabalt hingata, isegi intensiivsete seansside ajal. Materjal säilitab oma kuju ja ei veni isegi sagedasel kandmisel, nii et mask istub alati ideaalselt. Tänu nendele omadustele on fetišimask ideaalne intensiivseteks rollimängudeks ja erootilisteks seiklusteks.

    MEO fetišimask - kvaliteetne ja kergesti hooldatav:

    Selle spandexist maski peenelt läikiv materjal kohandub pea kontuuridega ja säilitab oma algse kuju ka pärast sagedast kandmist. Hooldus on lihtne: Maski saab lihtsalt puhastada pesumasinas (30° juures käsipesuprogrammil), nii et see on alati hügieeniliselt puhas ja valmis järgmiseks kasutamiseks.

    Mitmekesisus ja kvaliteet MEO-lt:

    MEO seisab kvaliteetsete toodete eest ja see kehtib ka meie spandex maskide kohta. See fetišimask oraalseksiks on järjekordne näide sellest, kui palju tähelepanu pöörame detailidele ja kvaliteedile, mida me igasse oma tootesse paneme. Olenemata sellest, kas otsite klassikalist musta maski või midagi erilist spetsiaalsete rollimängude jaoks, leiate MEO-st täiusliku fetišimaski, mis sobib teie vajadustele.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Eriti tugev (2-kihiline) fetišimask MEO-lt
    • Kvaliteetne spandex
    • Spandexist mask suu avanemisega
    • Kiire ja lihtne selga panna
    • Materjal: 83% nailon, 17% spandex
    • Hingav materjal
    • Väga mugav kanda
    • Vormi säilitav ja elastne materjal
    • Peenike, erootiline läige
    • Masinpesu 30° juures (käsipesuprogramm)
    • Spandexist maski suurus: universaalne suurus
    • Spandex maski värv: must

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Schön weich, liegt sehr eng am Kopf

    Die Spandexhaube von MEO ist schön weich, liegt sehr eng am Kopf an, ist gut dehnbar und hat keinen stöhrenden Reißverschluss auf der Rückseite.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Sub Bi Guy here who loves being used for oral fun.

    Sub Bi Guy here who loves being used for oral fun. There are times when I want to do nothing more than have a guy use my mouth as a cock socket for some long, slow milking. I've got a couple guys that enjoy using me so this hood just adds to the fun. Getting rid of eye contact turns me into an object to be use for their pleasure, and the sensory deprivation of no eyesight lets me focus on enjoying the taste of a plump cock and the taste of hot, fresh cum. This hood is HIGHLY RECOMMENDED for you if you enjoy an oral fetish like I do, or if you want to force that kind of thing on a sub you have.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    super auch mit kontaktlinsen

    ein sehr gutes preis-leistungs-verhältnis
    gute qualität und sehr wichtig für mich als träger von kontaktlinsen auch mit maske kann ich meine linsen drinbehalten
    ich kann nur raten, sucht ihr eine gute maske dann diese

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Open-Mouthed Spandex Hood

    Bought this hood for myself and my partner to have some fun and teasing. The material is very lightweight, fits perfectly on any size head, very flexible. You can see well enough if the light is good, but turn the lights off and your subject - sorry, I mean partner - will not know what is coming next. ;-) I love the exposed mouth in the hood, very handy for all activities. It's a very sexy naughty accessories for couple fun and playtime.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    The mouth allows plenty of air into the hood and still manages t

    Hands down the most comfortable hood I've ever worn. I generally have a hard time breathing in hoods, so this one is really perfect for me. The mouth allows plenty of air into the hood and still manages to block out all the light.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Perfect for long term or overnight wearing.

    Received it yesterday, couldn't wait to try it out. Great fit and extremely comfortable. Effectively shuts out light. Perfect for long term or overnight wearing. Highly recommended!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Très bonne matière

    Très bonne matière, conforme à la photo et à la description. A voir maintenant sa durée dans le temps !

      Hindamine 

      Effektiv und günstig

      Sehr angenehem zu tragen und auch einfach anzuziehen. Erfüllt voll und ganz den Zweck - man kann noch gut atmen und die Maske deckt die Augen gut ab. Schemenhaft kann man bei hellem Licht noch etwas erkennen, aber mehr auch nicht. Die Öffnung für den Mund ist ausreichend groß, um einen prallen Knebel einzuführen oder auch etwas anderes ;-)

      • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      almost no vision to guide my mouth where it needs to be...

      Nice hood, almost no vision to guide my mouth where it needs to be...

      • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Fetišimask - Incognito - blowjob - Lõplik

      Fetišimask - Incognito - blowjob - Lõplik

      Sukeldu anonüümsuse põnevasse mängu meie kahekihilisest spandexist valmistatud musta fetišimaskiga, mis on spetsiaalselt välja töötatud anonüümse oraalseksi ja perverssete rollimängude jaoks. See eksklusiivne fetišimask katab täielikult teie pea, samal ajal kui suu jääb kirglikeks seiklusteks laialt avatuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      17 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: