Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Suu kinnitus

Uudiskiri

„Humilator“ Suu kinnipidamise süsteem - täielikuks alistumiseks mõeldud kinnipidamine

„Humilator“ See on klassikaline BDSM aksessuaar karistuse kataloogist ja sobib ideaalselt kõigile, kes tahavad alluda 100% oma peremehe või perenaise käsutusse. „Humilator“ Kui teie suurim õnn seisneb teenimises, siis on meie suukorvi süsteem ideaalne valik. Selle mitmekülgsus ja lugematud kasutusvõimalused muudavad selle üheks MEO kõige populaarsemaks BDSM-tooteks.

Rohkem infot

1809/00

179,99 €


-50,00 €

129,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    „Humilator“ Suu kinnipidamise süsteem - täielikuks alistumiseks mõeldud kinnipidamine.

    „Humilator“ See on klassikaline BDSM aksessuaar karistuse kataloogist ja ideaalne kõigile, kes soovivad alluda 100% oma peremehe või perenaise käsutusse. „Humilator“ Kui teie suurim õnn seisneb teenimises, siis on meie suukorvi süsteem ideaalne valik. Selle mitmekülgsus ja lugematud kasutusvõimalused muudavad selle üheks MEO kõige populaarsemaks BDSM-tooteks.

    Mitme tarvikuga suukitser maksimaalse paindlikkuse tagamiseks

    „Humilator“ Suukork ei ole lihtsalt suukorv - see on tõeline multitalent. Kapslit saab kohandada erinevate laiendusvõimalustega, nagu näiteks tualetthari, tualettpaberi hoidja või sulepuru. Tänu praktilisele bajonetile saab iga lisatarviku turvaliselt ja lihtsalt kinnitada. „Humilator“ Selline mitmekülgsus muudab selle hädavajalikuks aksessuaariks iga BDSM-sessiooni jaoks.

    Mugavus ka pikemate BDSM-seansside ajal

    Selle suukapi eriline tipphetk on selle erakordne kandmismugavus ka pikemate BDSM-sessioonide ajal. Kitsuke on konstrueeritud nii, et see ei tekita mingeid survepunkte ega takista hingamist. Ergonoomiline kuju ja pehme materjal tagavad, et saate täielikult keskenduda teenimisele ilma ebamugavustunnet tundmata. „Humilator“ Ükskõik kui intensiivseks asi ka ei muutuks, jääb kurgi kandmine mugavaks.

    Poolkuu kujuline suukorv

    „Humilator“ Kurgi on varustatud poolkuu-kujulise suukorviga, mis kohandub täiuslikult suu kujuga. See kuju vähendab lõualuu väsimist isegi pikemaajalisel kandmisel. Täiendavat mugavust pakub kvaliteetne neopreenist sisemine polster, mille paksus on umbes 5 mm ja mis on naha vastu pehme.

    Kvaliteetne töötlus tagab maksimaalse mugavuse

    „Humilator“ Tangli neopreenist polsterdus mitte ainult ei takista luku kokkupuutumist peanahaga, vaid seda on ka lihtne puhastada. See läbimõeldud disain tagab, et suukorv jääb mugavaks ja hügieeniliseks ka pikemate BDSM-seansside ajal.

    .

    Täiendavad üksikasjad:

    .

    • BDSM karistuse kataloogist
    • Ergonoomilise kujuga suuklapp
    • Anatoomiline, poolkuu kujuga suukorv
    • Bajonettlukk tarvikute kinnitamiseks
    • Saab suurepäraselt kohandada igale peamõõdule tänu luku kinnitusele
    • Näidatud tarvikud (tualetthari, tualettpaberihoidja, sulepaber jne ei kuulu komplekti).
    • Materjalid: nahk, neopreen, metall
    • Kas soovite oma orja karistada? Siis on see suuklapp õige valik.
    • MEO BDSM & fetišipoe esiletõstmine ja parim suukorv.
    • Kombineerub hästi teiste MEO bondage aksessuaaridega.
    • MEO, mis on tuntud oma BDSM-toodete kõrge kvaliteedi poolest, toodab laia valikut bondage-tarvikuid, nagu käeraudad, pahkluude käeraudad, suukapid, kaelarihmad, piitsad ja maskid. Toodetele on iseloomulik hoolikas töötlus, tugev disain ja maksimaalne kandmismugavus ning need on populaarsed BDSM-fännide seas kogu maailmas.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    The most comprehensive, durable, versatile humiliating BDSM gag

    The Humiliator Mouth Gag System had an impossible task: manage to be comfortable for long periods of wear while a gigantic, potentially-heavy, interchangeable attachment dangles off the front of the gag.

    With that in mind, it does a pretty good job. It’s clear this mouth gag was crafted with a serious attention to detail. From extra padding at high-pressure places to an attachment swap fastener that’s even easier to operate than opening a tub of ice cream, this gag was obviously playtested into oblivion before it was released.

    I wish the bit gag inside of the gag system had some additional padding to help alleviate some of the jaw strain. A second, vertical head strap also would have relieved some of the jaw strain, too.

    As those two things don’t exist, we’ve found we do have a limited playtime with the Humiliator Mouth Gag System. Eventually, it’s simply exhausting for his mouth to keep a firm grip on the gag, and we need to take it off. (It leaves his jaw sore the next day in the “I worked out hard” way.)

    Aside from those wishlist features, though, the Humiliator Mouth Gag System is probably the most comprehensive, durable, versatile humiliating BDSM gags I’ve ever seen. The attachment list is expansive. This just isn’t a gag that was phoned in; this was crafted to be the only attachment gag you’ll ever need for your play.

    Read full review:
    https://kinky-world.net/meo-de-humiliator-mouth-gag-system-review/

      Hindamine 

      Für eifrige Putz und Toiletten Sklaven

      Der Knebel ist sehr hochwertig verarbeitet und es wurde an viele Details gedacht. Am Hinterkopf gibt es eine leichte Polsterung, die das Tragen angenehm macht, außerdem sorgt der Gummi Ring zum drauf beißen für eine gute Führung der Aufsätze und ist sehr angenehm für die Zähne. Die Aufsätze lassen sich auch Problemlos wechseln und aufsetzen.

        Hindamine 

        Wir sind voll zufrieden damit.

        Sitzt wie angegossen, trägt sich äußerst bequem und sprechen is damit auch hinfällig. Kam schneller als erwartet schon am nächsten Tag. Kann ich nur empfehlen den Knebel.

          Kirjutage oma ülevaade

          „Humilator“ Suu kinnipidamise süsteem - täielikuks alistumiseks mõeldud kinnipidamine

          „Humilator“ Suu kinnipidamise süsteem - täielikuks alistumiseks mõeldud kinnipidamine

          „Humilator“ See on klassikaline BDSM aksessuaar karistuse kataloogist ja sobib ideaalselt kõigile, kes tahavad alluda 100% oma peremehe või perenaise käsutusse. „Humilator“ Kui teie suurim õnn seisneb teenimises, siis on meie suukorvi süsteem ideaalne valik. Selle mitmekülgsus ja lugematud kasutusvõimalused muudavad selle üheks MEO kõige populaarsemaks BDSM-tooteks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: