Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Suu kinnitus

Uudiskiri

SissyVibe™ - ülim nauding sinu jaoks ja kontrolli kaotamine sinu partneri jaoks

Kogege alistuvat sorti blowjobi koos SissyVibe™-iga, mis on spetsiaalselt suuseksi jaoks välja töötatud BDSM-klapp. Deepthroat Ideaalne, kui soovite oma partnerit ära hellitada, andes samal ajal kontrolli oma suu ja kurgu üle. SissyVibe™ viib teid mõlemaid ekstaasi piiridest kaugemale ja viib suuseksi ajal partneri hingematva orgasmini.

Rohkem infot

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    SissyVibe™ - ülim nauding sinu jaoks ja kontrolli kaotamine sinu partneri jaoks

    Kogege alistuvat sorti blowjobi koos SissyVibe™, spetsiaalselt suuseksi jaoks välja töötatud BDSM-korgiga. Deepthroat Ideaalne, kui soovite oma partnerit ära hellitada, andes samal ajal kontrolli oma suu ja kurgu üle. SissyVibe™ viib teid mõlemaid kaugele ekstaasi piiridest kaugemale ja viib suuseksi ajal partneri hingematva orgasmi juurde.


    SissyVibe™ gagiga saate kogeda põnevat fantaasiat, kui annate oma partnerile täieliku kontrolli, samal ajal kui te lihtsalt passiivselt naudite ennast.

    Vibratsioonid ja suukapi avatud suu disain tagavad, et iga hetk kogetakse eriti intensiivselt, samal ajal kui suu jääb laialt avatuks, valmis teenima. Kontrollist loobumise ja partneri tahtele täielikult allumise tunne mitte ainult ei suurenda erutust, vaid laseb teil ka alistumise rolli täiel määral välja elada. Selle alistumise kulminatsiooniks võib olla sperma neelamine - intiimne akt, mis ühendab alistumise tunde naudingu ja sügava rahuloluga.

    SissyVibe™-i kõige olulisemad omadused:

    • blowjobSissyVibe™ vibratsiooniga suukorv: SissyVibe™-iga annad oma partnerile palju enamat kui lihtsalt , annad talle täieliku kontrolli suu ja kurgu üle! Pehme silikoonist suukorv on varustatud paindliku keelega, mis pakub intensiivset elamust kolme kiiruse ja seitsme erineva vibratsioonimustriga. Blowjob Tekstureeritud nupsud "keelel" intensiivistavad stimulatsiooni juures ja muudavad teie partneri peenise iga puudutuse väga eriliseks naudinguks. Ühesõnaga: täiuslik kombinatsioon masturbaatorist (mis toob iga mehe orgasmi) ja BDSM-kurgist.
    • Integreeritud suukaitse: Kitsuke hoiab suu laialt lahti ja ümbermõõduliste servade tõttu ei saa hambad puudutada partneri peenisevõlli. See hoiab naudingu varjamatult ja mõlemad partnerid saavad täielikult keskenduda naudingule.
    • Avatud suu disain: SissyVibe™ avatud disain võimaldab teie partneril tungida suhu nii, nagu talle meeldib, ja te kaotate täielikult kontrolli.
    • Reguleeritav pearihm: Pearihm on pandlaga, mis tagab täiusliku sobivuse. Olenemata sellest, kas soovite kurgi kanda lõdvalt või tihedalt, reguleeritav pearihm tagab, et kurgi sobib ideaalselt ja hoiab seda kindlalt suus. Pearihma saab isegi lukustada tabalukuga. Linnalukk kuulub tarnekomplekti.
    • Veekindel ja laetav: SissyVibe™ on IPX7-sertifikaadiga ja seega võib seda kasutada duši all või vee all kuni 30 minutit ilma probleemideta. SissyVibe™ saab kaasasoleva USB-kaabli abil kiiresti laadida.


    Miks SissyVibe™ BDSM-kummardaja on ideaalne valik:

    Blowjob deepthroat Isegi kui teie partnerile ei meeldi või tal pole erilist andekust , on SissyVibe™ gag ideaalne valik. Sõltumata sellest, kas talle meeldib või mitte, SissyVibe™ muudab igaühe täiuslikuks blowjob suuks. Keelu vibratsiooni ja avatud suu kombinatsioon tagab, et domineeriv mees saab iga kord oma raha eest - olenemata sellest, kui kogenematu on partner selles distsipliinis.

    Nautige täiuslikku süva-surma: täiuslik koos EZ2SUCKi ja SissyVibe™-iga:

    SissyVibe™-iga naudingu intensiivistamiseks soovitame kasutada MEO EZ2SUCK-sprei. Blowjob See spetsiaalne sprei tuimestab õrnalt kurgu ja vähendab oksendamisrefleksi, nii et seda saab nautida veelgi intensiivsemalt. Vaid mõne pihustusega kurgu tagaküljele muutub sügav tungimine peenisega meeldivaks kogemuseks. Koos SissyVibe™-iga võimaldab EZ2SUCK-sprei teil täielikult loobuda kontrollist ja anda end alistumisele. Ideaalne kõigile, kes soovivad viia suuseksi intensiivsuse ja naudingu uuele tasemele!

    Vastupandamatu pakkumine:

    Saate tellida SissyVibe™ kurgi üksikult või atraktiivse hinnaeelisega komplektina, mis koosneb SissyVibe™ kurgist ja EZ2SUCK sprayst. Komplekt pakub teile täiuslikku kombinatsiooni maksimaalse naudingu ja intensiivsemate elamuste saamiseks.

    Täiendavad üksikasjad:

    • SissyVibe™ blowjob gag - ülim nauding teile ja kontrolli kaotamine teie partnerile
    • Reguleeritav pearihm: 42,5 cm kuni 61,5 cm ümbermõõt
    • Pearihma saab lukustada tabalukuga. Linnalukk on kaasas.
    • Kinnitusrihma läbimõõt: 4,6 cm
    • Materjal: silikoon, plastik, vegannahk, metall
    • Märkus: Parima tulemuse saavutamiseks kasutage ainult veepõhist libestusainet, nt Aquameo. VERYCLEAN Pärast kasutamist puhastage kurgi sooja vee ja pihustiga, kuivatage ja hoidke jahedas ja kuivas kohas.
    • MEO EZ2SUCK Spray on spetsiaalselt välja töötatud sprei, mis tuimestab kurguala, et vähendada gagrefleksi ja hõlbustada sügavamat tungimist suuseksi ajal. Deepthroat Seda kasutatakse sageli selleks, et muuta suuseksi mugavamaks ja lihtsamaks, eriti inimestele, kellel on raskusi suuseksiga. Sprei toimib kiiresti ning võimaldab suu ja kurgu lõdvestuda ja avada, muutes kogu kogemuse mõlemale partnerile meeldivamaks.
    • EZ2SUCK'i pihustatakse tavaliselt enne suuseksi kurgu tagaküljele. Mõne sekundi möödudes hakkab toimima anesteetiline toime, mis lihtsustab neelamisrefleksi kontrollimist ja võimaldab sügavat tungimist. Sprei on populaarne vahend paaridele, kes soovivad parandada oma suuõõneoskusi, ning seda saab eriti hästi kasutada koos selliste toodetega nagu SissyVibe™, et anda täielik kontroll ja maksimeerida naudingut.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super Knebel

    Super Knebel zum Blasen, mein Freund geht voll ab, angenehm zu tragen, auch über längere Zeit z.B. unter einer Maske mit Mundöffnung, kein verständlicher Ton mehr ......

      Hindamine 

      Ausprobiert und begeistert!!!!

      Ich habe den Blowjob Mundknebel ausprobiert und war sehr positiv überrascht, dass er sich so sehr von herkömmlichen Knebeln unterscheidet. Das Mundstück aus rotem Silikon, das dem Inneren des Mundes nachempfunden ist, passt sich durch das elastische Material jedem Mund perfekt an. Gleichzeitig bietet es auch bei längerem Tragen einen hohen Tragekomfort. Was den Knebel aber so besonders macht, ist, dass man den eigenen Mund quasi in ein "F*ck-Loch" oder "Glory Hole" verwandelt, in eine Art Masturbator, mit dem man sich seinem Partner ganz hingeben kann. Das ist eine ultimative geile Erfahrung, die ich noch nie zuvor erlebt habe. !!!! Die Verarbeitung des Knebels ist wirklich toll - er wirkt stabil und gut gemacht. Die Farbe entspricht ziemlich genau den Produktbildern. Die Schnalle funktioniert gut und sollte bei den meisten Kopfumfängen leicht zu öffnen und zu schließen sein.

        Hindamine 

        Gutes Produkt

        Produkt ist einwandfrei. Gute Verarbeitung. Kein China Produkt. Würde ich wieder kaufen ,sollte es je nötig werden.

          Hindamine 

          Übertrifft alle Erwartungen!

          Zuerst war ich skeptisch, ob dieses Produkt wirklich so gut funktioniert wie beschrieben. Aber ich bin absolut begeistert! In der Vergangenheit war es mir nie möglich, meinen Freund allein durch orale Stimulation zum Orgasnus zu bringen, was sicherlich auch an der fehlenden Technik lag. Aber mit diesem „Knebel“ hat sich das komplett geändert. Die Vibrationen sind für ihn sehr intensiv und bieten eine ganz neue Dimension des Blowjobs bzw. Deep Throats. Mein Freund kann gar nicht genug davon bekommen und wir sind beide sehr zufrieden mit dem Ergebnis. Absolute Kaufempfehlung!

            Kirjutage oma ülevaade

            SissyVibe™ - ülim nauding sinu jaoks ja kontrolli kaotamine sinu partneri jaoks

            SissyVibe™ - ülim nauding sinu jaoks ja kontrolli kaotamine sinu partneri jaoks

            Kogege alistuvat sorti blowjobi koos SissyVibe™-iga, mis on spetsiaalselt suuseksi jaoks välja töötatud BDSM-klapp. Deepthroat Ideaalne, kui soovite oma partnerit ära hellitada, andes samal ajal kontrolli oma suu ja kurgu üle. SissyVibe™ viib teid mõlemaid ekstaasi piiridest kaugemale ja viib suuseksi ajal partneri hingematva orgasmini.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: