Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Suu kinnitus

Uudiskiri

Face Fucking AssFace™ gag

The Face Fucking AssFace™ gag pakub ainulaadset võimalust alandada oma partnerit nauditaval viisil või muuta ta väga isiklikuks, alati kättesaadavaks seksimänguasjaks.

Rohkem infot

3942/00

119,99 €


-20,00 €

99,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    The Face Fucking AssFace™ gag pakub ainulaadset võimalust alandada oma partnerit nauditaval viisil või muuta ta väga isiklikuks, alati kättesaadavaks seksimänguasjaks.

    Tipphetkede tipphetked Face Fucking AssFace™ gag:

    • Pehme TPE kurgi: elastne Face Fucking AssFace™ gag näeb välja nagu tagumiku auk ja seda saab peenisega läbistada.
    • Avatud suu: Kapsli sees olev avaus hoiab suu ja lõualuu avatuna ning kaitseb hambaid.
    • Niklivabad metallsõlmed: Face Fucking AssFace™ küüsi saab reguleerida, pingutades või lõdvendades niklivabasid metallsõlgi.


    Meie suukorv näeb välja nagu pingul olev väike pepu, millel on kitsas pärak ja mis on valmistatud pehmest, elastsest TPE-st. Penetratsiooni ajal asetatakse peenis otse partneri suhu. Face Fucking AssFace™ gag on täielikult reguleeritav ja kaasas on vegannahast pearihm, mis kinnitub kindlalt pea taha. Teisel pool asetsev avaus Face Fucking

    VERYCLEAN AssFace™ suukorv hoiab suu lahti ja kaitseb peenist partneri hammaste eest. Pärast kasutamist tuleb suukorv puhastada sooja vee ja pehme seebiga ning seejärel desinfitseerida meie sprei abil. Parima tulemuse saavutamiseks ja materjali kaitsmiseks soovitame kasutada veepõhiseid või maitsestatud veepõhiseid libestusvahendeid.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Face Fucking AssFace™ kurgi
    • Mõõdud: Pearihma saab reguleerida ümbermõõduni 52 cm kuni 71 cm. Kapsli sisemine ava läbimõõt on 4,4 cm ja sisestatav pikkus 3 cm.
    • Materjal: TPE, vegannahk, metall
    • Rohkem suukorvi meie BDSM poes: Meie BDSM-poes on suur valik kääre, mis on mõeldud põnevateks ja intensiivseteks BDSM-sessioonideks. Siin on mõned olulisemad tooted: Meie silikoonist hingamisavadega pallikork on klassikaline hingamisavadega kork, mis hõlbustavad kandja hingamist, samas kui suu jääb tihedalt suletuks. Reguleeritav nahkrihm tagab kindla istuvuse ja maksimaalse mugavuse. Meie metallist ämblikukits hoiab suu laialt lahti ja tagab vaba juurdepääsu erinevateks mängutegevusteks. Reguleeritavate nahkrihmadega varustatud ämblikukits istub kindlalt ja mugavalt ning sobib ideaalselt intensiivseteks BDSM-sessioonideks. Meie O-rõngaga suukorv koosneb roostevabast terasest rõngast, mis hoiab suu lahti ja võimaldab vaba juurdepääsu. Rõngas on kindlalt kinnitatud reguleeritava nahkrihmaga, mis tagab kindla istuvuse ja kõrge kandmismugavuse. Koos ainulaadse Face Fucking AssFace™ kurgiga pakuvad need kurgid palju võimalusi, et muuta BDSM-sessioonid mitmekesisemaks ja intensiivsemaks. Avastage need ja paljud teised tooted meie BDSM-poes, et viia oma seksuaalelu järgmisele tasemele.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    They're kneeling in front of you...

    They're kneeling in front of you. You squirt some flavored lube into the hole of the ass-shaped gag because you're nice enough to let your sub taste something sweet before they gag on your cock. You check that the straps are tight, and ask them if they're ready. They nod in agreement, looking up at you with those big eyes that beg you to fuck them. You slide your cock inside and feel the squishy, tight hole of the ass. Then you go deeper and feel their wet, hot tongue and the heat of their mouth around the head of your cock. You grab their head and start thrusting. You grunt in pleasure as you hear them timing their breath and moaning as you face fuck them. You go faster and hear them choke a little, and you back off to let them breathe. Spit leaks out of the gag and you smile. "More?" They nod yes, their words muffled by the gag, and you push your cock back into their face.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Face Fucking AssFace™ gag

    Face Fucking AssFace™ gag

    The Face Fucking AssFace™ gag pakub ainulaadset võimalust alandada oma partnerit nauditaval viisil või muuta ta väga isiklikuks, alati kättesaadavaks seksimänguasjaks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: