Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Topeltdildod

Uudiskiri

BUTTR Akimbo kahepoolne anaaldildo - Double Dildo

BUTTR Akimbo kahepoolne anaaldildo on midagi enamat kui lihtsalt topeltdildo, see on tõeline orgasmi võimendaja! See dildo on spetsiaalselt välja töötatud neile, kes otsivad anaalstimulatsioonis vaheldust ja samal ajal hindavad suurt dildot. Tänu selle disainile saab sisestada ja kasutada dildo mõlemat otsa, kusjuures kumbki pool pakub erinevat stimulatsiooni.

Rohkem infot

10033/00

saadaval

    Rohkem infot

    BUTTR Akimbo kahepoolne anaaldildo - topeltdildo kahekordseks naudinguks

    BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo on rohkem kui lihtsalt topelt dildo, see on tõeline orgasmi võimendaja! See dildo on spetsiaalselt välja töötatud neile, kes otsivad anaalstimulatsioonis vaheldust ja samal ajal hindavad suurt dildot. Tänu selle disainile saab sisestada ja kasutada dildo mõlemat otsa, kusjuures kumbki pool pakub erinevat stimulatsiooni.


    Dildo pikem ots ühendab klassikalise, sileda disaini 6 paksu palliga, mis meenutavad anaalhelmi ja pakuvad pärakusse sisestamisel väga erilisi, väga intensiivseid aistinguid. Lühemal otsal on ribiline struktuur, mis pakub veelgi suuremat stimulatsiooni otse pärakus. Olenemata sellest, kas Akimbo kahepoolset anaaldildot kasutatakse üksi või paarina, pakuvad topeltdildo kaks otsa täiesti erinevaid elamusi.

    Mitte lihtsalt topeltdildo, vaid tõeline orgasmi võimendaja

    Pikema otsa kerakujuline disain ei paku mitte ainult intensiivset naudingut sisseviimise ajal, vaid võib muuta orgasmi, mida tunnetatakse dildot pärakust välja tõmmates, peaaegu 10 korda tugevamaks. Iga üksik pall tekitab täiendava stiimuli, mis levib kehas nagu laine ja intensiivistab orgasmi. See ainulaadne kuju muudab BUTTR Akimbo kahepoolse anaaldildo võrratuks seksimänguasjaks kõigile, kes soovivad oma orgasmi uuele tasemele viia.

    Mitmekülgne - anaalselt ja vaginaalselt

    BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo sobib nii anaalseks kui ka vaginaalseks stimulatsiooniks. Ükskõik, millist mänguliiki eelistatakse, see BUTTRi topeltdildo pakub laias valikus võimalusi. Tänu paindlikule materjalile saab selle topeltdildoga uurida kõiki sügaval keha sees olevaid varjatud kohti. Akimbo kahepoolne anaaldildo kohandub ideaalselt sisemise anatoomiaga ja sobib ideaalselt põnevaks soolosessiooniks või mõnusaks seikluseks kahekesi.

    Miks BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo on ideaalne valik:


    Kasutamine, õige libestusaine ja topeltdildo puhastamine

    Kasutage alati ohtralt soovitatud Glory Hole MEO hübriidlibestit, et saada eriti nauditav kogemus Akimbo kahepoolse anaaldildoga. See hübriidne libestusaine pakub kauakestvat määrivust ja on ideaalne intensiivseteks seanssideks. VERYCLEAN Puhastage Akimbo Double Sided Anal Dildo pärast kasutamist põhjalikult sooja vee ja maheda seebiga või kasutage eriti põhjalikuks puhastamiseks ja optimaalseks hügieeniks meie pihustit.

    BUTTR kaubamärk - kvaliteet ja innovatsioon Euroopast

    BUTTR on Euroopa kaubamärk, mis on teinud endale nime kvaliteetsete seksimänguasjade ja libestite pakkujana. BUTTR on tuntud oma tugeva, maskuliinse esteetika ja hoolikalt välja töötatud tootevaliku poolest ning on suunatud eelkõige meestele ja naistele, kes otsivad uusi väljakutseid tagaukse mängimisel. Kõik BUTTRi kollektsiooni tooted, alates kahepoolsest anaaldildost Akimbo kuni spetsiaalselt välja töötatud libestusaineteni, on valmistatud vastavalt kõrgeimatele ohutuse, mugavuse ja vastupidavuse standarditele. Kaubamärk ei avalda muljet mitte ainult oma uuendusliku disaini, vaid ka kõrgeimatele kvaliteedistandarditele vastavate kehasõbralike materjalide kasutamisega. BUTTRi abil saate kogeda intensiivset, keerulist naudingut - olgu te siis anaalseksi algaja või kogenud professionaal, fisting või anaalvenitus.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Just Gigantic

    So unlike most items similar to this, it truly as big as it looks in the pictures. Possibly larger than it looks in the pictures. I was a bit surprised by the size.
    Pretty sure it would be close to impossible for someone to take the whole length, but I've been shocked by what people can accomplish in this area before.
    It wasn't too hard to clean it. But the size and weight could be a problem in some instances. Though it is still usable, just exercise caution. Always keep safety first in mind, when playing with something like this. Don't forget lots and lots of lube always recommended.

      Kirjutage oma ülevaade

      BUTTR Akimbo kahepoolne anaaldildo - Double Dildo

      BUTTR Akimbo kahepoolne anaaldildo - Double Dildo

      BUTTR Akimbo kahepoolne anaaldildo on midagi enamat kui lihtsalt topeltdildo, see on tõeline orgasmi võimendaja! See dildo on spetsiaalselt välja töötatud neile, kes otsivad anaalstimulatsioonis vaheldust ja samal ajal hindavad suurt dildot. Tänu selle disainile saab sisestada ja kasutada dildo mõlemat otsa, kusjuures kumbki pool pakub erinevat stimulatsiooni.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: