Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Vibratsiooniga anaalpistik

Bottom Seelik Perfect Probe aadressilt Calexotics on ülim anaalipistik vibratsiooniga, mis pakub sulle täpset ja võimsat anaalstimulatsiooni täiesti uuel tasemel! Täiuslik kõigile, kes otsivad intensiivset naudingut ja täpset kontrolli - tõeline rõõmuhetk, mida peab saama!

Rohkem infot

10044/00

saadaval

    Rohkem infot

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Ergonoomiline disain täpse stimulatsiooni jaoks

    Bottom Rock Perfect Probe aadressilt Calexotics on ülim anaalipistik vibratsiooniga, mis pakub teile täpset ja võimsat anaalstimulatsiooni täiesti uuel tasemel! Täiuslik kõigile, kes otsivad intensiivset naudingut ja täpset kontrolli - tõeline hädavajalik tõeliste naudingu hetkede jaoks! Tänu ergonoomilisele kujule kohandub vibratsiooniga anaalipistik ideaalselt keha sisemise anatoomiaga ning pakub lisaks mugavusele ka tõhusat ja võimsat anaalstimulatsiooni.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - 10 vibratsioonirežiimi piiramatuks naudinguks

    10 intensiivse funktsiooniga, nagu vibratsioon, pulseerimine ja eskaleerumine, on see Perfect Probe pakub laias valikus stimuleerimisvõimalusi. Iga seade pakub ainulaadset elamust ja võimaldab intensiivsust kohandada vastavalt teie soovidele ja vajadustele. Sujuvad üleminekud režiimide vahel muudavad iga kasutamise uueks seikluseks.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Silikoonist, veekindel ja kasutajasõbralik

    Bottom Kvaliteetsest silikoonist valmistatud ja täielikult IPX7 standardile vastav veekindel Rock pakubPerfect Probe Pakub paindlikkust uurimiseks väljaspool magamistuba - olgu siis duši all või vannis. Sisseehitatud mälukiip jätab meelde viimati kasutatud seadistuse ja käivitab tagumispistiku järgmisel korral täpselt sealt, kus te selle pooleli jätsite. Tänu praktilisele reisilukule saab pistikut ka reisil olles turvaliselt ja diskreetselt hoiustada.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Pikk tööaeg ja lihtne käsitsemine

    Bottom Rock Perfect Probe laetakse USB kaudu ja pakub kuni 80 minutit stimulatsiooni kõrgeimal seadistusel või 100 minutit madalaimal seadistusel pärast vaid 1,5-tunnist laadimist. Tänu oma kaasaegsele tehnoloogiale ja atraktiivsele disainile on Perfect Probe ideaalne seksimänguasja intensiivseteks ja kauakestvateks naudinguhetkedeks.

    Bottom CalExotic Rocki puhastamine ja hooldamine Perfect Probe

    Pärast iga kasutamist peaksite puhastama Perfect Probe seda põhjalikult puhastada. VERYCLEAN Kasutage sooja vett ja mahedat seepi või meie mänguasja puhastusvahendit maksimaalse hügieeni tagamiseks. Veenduge, et pärast pesemist kuivatate seksimänguasja täielikult, eriti kui seda on kasutatud vees.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Õige libestusaine

    Bottom Parima kogemuse saamiseks Rockiga Perfect Probe soovitame kasutada veepõhist libestusvahendit, näiteks meie Aquameo libestusvahendit. Vältige silikoonipõhiseid määrdeaineid, et kaitsta seksimänguasja materjali ja pikendada selle kasutusiga.

    Calexotics - Innovatiivsete seksimänguasjade turuliider

    Alates asutamisest 1994. aastal Calexotics on seisnud kvaliteetsete ja innovaatiliste seksimänguasjade eest. Tema vankumatu pühendumine kvaliteedile, ohutusele ja tehnoloogilisele arengule on teinud Calexotics muutunud üheks maailma juhtivaks seksimänguasjade tootjaks. Tooted alates Calexotics tooted pakuvad esmaklassilist elamust ning on tuntud oma vastupidavuse ja kasutusmugavuse poolest.

    Täiendavad üksikasjad:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Good

    Not too big and gets pretty small towards the tip. Normal charging speed and duration, simple effective design, silicone for comfort, and decent quality for the price.

      Hindamine 

      Die Vibration ist ein Traum

      Für Neulinge kann das Einführen etwas schwierig sein. Klar, viel Gleitgel, auf Vibration stellen und bei jedem Widerstand ganz tief ein- und ausatmen. Die Vibration ist ein Traum! Beim Herausziehen die gleiche Prozedur wie am Anfang. Fazit: Geil! Einmal drin, will man nicht mehr aufhören...

        Hindamine 

        Buttplug

        Der Buttplug ist hochwertig verarbeitet und sehr funktional. Starke Vibration mit vielen verschiedenen Modi. Leider können wir damit nichts anfangen.

          Kirjutage oma ülevaade

          Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Vibratsiooniga anaalpistik

          Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Vibratsiooniga anaalpistik

          Bottom Seelik Perfect Probe aadressilt Calexotics on ülim anaalipistik vibratsiooniga, mis pakub sulle täpset ja võimsat anaalstimulatsiooni täiesti uuel tasemel! Täiuslik kõigile, kes otsivad intensiivset naudingut ja täpset kontrolli - tõeline rõõmuhetk, mida peab saama!

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: