Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - vibratsiooniga anaalpistik

Bottom Rock Perfect Probe alatesCalexotics on ülim anaalipistik vibratsiooniga, mis pakub täpset ja võimsat anaalstimulatsiooni täiesti uuel tasemel! Täiuslik kõigile, kes otsivad intensiivset naudingut ja täpset kontrolli - tõeline rõõmuhetk, mida peab saama!

Rohkem infot

10044/00

saadaval

    Rohkem infot

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - ergonoomiline disain täpseks stimulatsiooniks

    Bottom Rock Perfect Probe alatesCalexotics on ülim anaalpistik koos vibratsiooniga, mis pakub täpset ja võimsat anaalstimulatsiooni täiesti uuel tasemel! Täiuslik kõigile, kes otsivad intensiivset naudingut ja täpset kontrolli - tõeline naudingu hetkedeks kohustuslik! Tänu oma ergonoomilisele kujule kohandub vibratsiooniga anaalipistik ideaalselt keha sisemise anatoomiaga ning pakub lisaks mugavusele ka tõhusat ja võimsat anaalstimulatsiooni.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - 10 vibratsioonirežiimi piiramatuks naudinguks

    10 intensiivse funktsiooniga, nagu vibratsioon, pulseerimine ja eskaleerimine, pakub Perfect Probe laia valikut stimuleerimisvõimalusi. Iga seade pakub ainulaadset elamust ja võimaldab teil kohandada intensiivsust vastavalt oma soovidele ja vajadustele. Sujuvad üleminekud režiimide vahel muudavad iga kasutamise uueks seikluseks.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - Silikoonist, veekindel ja kasutajasõbralik

    Bottom Rock Perfect Probe on valmistatud kvaliteetsest silikoonist ja on täielikult veekindel vastavalt IPX7 standardile ning pakub paindlikkust uurimiseks väljaspool magamistuba - olgu see siis duši all või vannis. Sisseehitatud mälukiip jätab meelde viimati kasutatud seadistuse ja käivitab tagumispistiku järgmisel korral täpselt sealt, kus te selle pooleli jätsite. Tänu praktilisele reisilukule saab pistikut ka reisil olles turvaliselt ja diskreetselt hoiustada.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - pikk tööaeg ja lihtne käsitsemine

    Bottom Rock Perfect Probe laaditakse USB kaudu ja pakub kuni 80 minutit stimulatsiooni kõrgeimal seadistusel või 100 minutit madalaimal seadistusel pärast vaid 1,5-tunnist laadimist. Tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja atraktiivsele disainile on Perfect Probe ideaalne seksimänguasja intensiivseteks ja kauakestvateks naudinguhetkedeks.

    Bottom CalExotic Rock Perfect Probe puhastamine ja hooldamine

    Perfect Probe'i tuleks pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. VERYCLEAN Kasutage maksimaalse hügieeni tagamiseks sooja vett ja mahedat seepi või meie mänguasja puhastusvahendit. Veenduge, et pärast pesemist kuivatate seksimänguasja täielikult, eriti kui seda on kasutatud vees.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - õige libestusaine

    Bottom Parima kogemuse saamiseks Rock Perfect Probe'iga soovitame kasutada veepõhist libestusvahendit, näiteks meie Aquameo libestusvahendit. Vältige silikoonipõhiseid määrdeaineid, et kaitsta seksimänguasja materjali ja pikendada selle kasutusiga.

    Calexotics - Innovatiivsete seksimänguasjade turuliider

    Alates asutamisest 1994. aastal Calexotics on seisnud kvaliteetsete ja innovaatiliste seksimänguasjade eest. Tema vankumatu pühendumine kvaliteedile, ohutusele ja tehnoloogilisele arengule on teinud Calexotics muutunud üheks maailma juhtivaks seksimänguasjade tootjaks. Tooted alates Calexotics tooted pakuvad esmaklassilist elamust ning on tuntud oma vastupidavuse ja kasutusmugavuse poolest.

    Lisateave:

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Die Vibration ist ein Traum

    Für Neulinge kann das Einführen etwas schwierig sein. Klar, viel Gleitgel, auf Vibration stellen und bei jedem Widerstand ganz tief ein- und ausatmen. Die Vibration ist ein Traum! Beim Herausziehen die gleiche Prozedur wie am Anfang. Fazit: Geil! Einmal drin, will man nicht mehr aufhören...

      Hindamine 

      Buttplug

      Der Buttplug ist hochwertig verarbeitet und sehr funktional. Starke Vibration mit vielen verschiedenen Modi. Leider können wir damit nichts anfangen.

        Kirjutage oma ülevaade

        CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - vibratsiooniga anaalpistik

        CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - vibratsiooniga anaalpistik

        Bottom Rock Perfect Probe alatesCalexotics on ülim anaalipistik vibratsiooniga, mis pakub täpset ja võimsat anaalstimulatsiooni täiesti uuel tasemel! Täiuslik kõigile, kes otsivad intensiivset naudingut ja täpset kontrolli - tõeline rõõmuhetk, mida peab saama!

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: