Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

CalexoticsBottom Rock Curved Probe - vibratsiooniga anaalpistik - eesnäärme stimulaator

Bottom Kogege kõige intensiivsemaid eesnäärmeorgasme Rock Curved Probe'iga alatesCalexotics. See ergonoomilise kujuga vibratsiooniga anaalpistik on spetsiaalselt välja töötatud sihipäraseks eesnäärme stimuleerimiseks ja pakub hingematvat elamust.

Rohkem infot

10045/00

saadaval

    Rohkem infot

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - Eesnäärme sihipäraseks stimuleerimiseks

    Bottom Kogege kõige intensiivsemaid eesnäärme orgasme Rock Curved Probe'iga alatesCalexotics. See ergonoomilise kujuga vibratsiooniga tagumispistik on spetsiaalselt välja töötatud eesnäärme sihipäraseks stimuleerimiseks ja pakub hingematvat elamust. Pepupistiku kergelt kumer kuju võimaldab täpset ja võimsat stimulatsiooni, mis seab eesnäärme stimuleerimisel uued standardid.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - 10 vibratsioonirežiimi maksimaalseks eesnäärme stimuleerimiseks

    Bottom Rock Curved Probe pakub 10 võimsat vibratsiooni-, pulseerimis- ja eskaleerimisrežiimi ainulaadsete aistingute saamiseks. Curved Probe mitmekülgsus võimaldab teil kohandada eesnäärme stimulatsiooni vastavalt oma soovidele ja eelistustele ning tagab teile hingematvad eesnäärme orgasmid ikka ja jälle.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - veekindel ja kvaliteetne töötlus

    Kehasõbralikust silikoonist valmistatud Curved Probe on täielikult veekindel vastavalt standardile IPX7. See tähendab, et tagumispistikut saab kasutada nii magamistoas kui ka duši all või vannis. Sisseehitatud mälukiip jätab meelde viimati kasutatud funktsiooni, nii et tagumispistik jätkab täpselt sealt, kus te lõpetasite. Ideaalne isikupärastatud ja kauakestva eesnäärme stimuleerimiseks.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - ohutu ja diskreetne

    Bottom Rock Curved Probe'il on nn "Travel Lock", mis aktiveerub 3 sekundit pärast nupu vajutamist. See hoiab seksimänguasja reisimisel turvalisena ja diskreetselt. USB-laadimisfunktsioon tagab mugava kasutamise: täislaadimine võtab vaid 1,5 tundi ja pakub kuni 90 minutit intensiivset eesnäärme stimulatsiooni kõrgeimal tasemel.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - puhastamine ja hooldus

    VERYCLEAN Pärast kasutamist tuleks Curved Probe põhjalikult puhastada sooja vee ja maheda seebi või mänguasja puhastusvahendiga, näiteks meie pihustiga. See hoiab teie seksimänguasja hügieeniliselt puhtana ja valmis järgmiseks kasutamiseks. Veenduge, et pärast puhastamist kuivatate seksimänguasja hästi, eriti kui seda on kasutatud vees.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - õige libestusaine

    Eriti nauditava kogemuse saamiseks soovitame kasutada veepõhist libestusvahendit, näiteks meie Aquameo libestusvahendit. Silikoonipõhiseid määrdeaineid tuleks vältida, kuna need võivad rünnata kvaliteetset silikoonmaterjali.

    Calexotics - Innovatiivsete seksimänguasjade nr 1

    Calexotics on üks maailma juhtivaid seksimänguasjade tootjaid ning seisab kvaliteedi, tehnoloogilise innovatsiooni ja võrratute toodete eest. Alates 1994. aastast Calexotics On arendanud tooteid, mis muudavad seksuaalse naudingu revolutsiooniliselt. Kaubamärk seisab kvaliteetsete materjalide ja läbimõeldud disaini eest, mis pakuvad nii algajatele kui ka professionaalidele ideaalseid tingimusi oma seksuaalsete fantaasiate välja elamiseks.

    Lisateave:

    • CalexoticsBottom Rock Curved Probe
    • Eesnäärme stimulaator
    • Ftalaadivaba, kehasõbralik
    • Laetav USB kaudu (kaabel kaasas)
    • Veekindel (IPX7)
    • Materjal: Silikoon
    • Mõõtmed: 10,25 cm x 5 cm (4 tolli x 2 tolli)
    • Maksimaalne tööaeg: 90 minutit
    • Maksimaalne laadimisaeg: 90 minutit
    • 10 vibratsioonirežiimi

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ziemlich gut

    Der Plug ist einfach zu bedienen und das Material ist super. Er ist nicht laut, aber stark genug. Ich habe schon viele ausprobiert und in meiner Sammlung. Aber für den diskreten und täglichen Gebrauch ist er momentan mein Favorit. Absolute Empfehlung für mehr Spaß im Schlafzimmer!

      Hindamine 

      Top Artikel, sehr gute Qualität und gut durchdachte Verarbeitung

      Der Analvibrator ist ergonomisch sehr gut geformt und lässt sich durch die weich verarbeiteten Rundungen leicht einführen, es ist ein Unisexartikel und kann sowohl von Frauen als auch von Männern oder Paaren sehr gut verwendet werden, das Material ist angenehm und geruchsneutral, der Vibrationsmotor und die Vibrationsart sind sehr angenehm und kraftvoll. Die Geräuschentwicklung ist moderat und kaum hörbar.

        Kirjutage oma ülevaade

        CalexoticsBottom Rock Curved Probe - vibratsiooniga anaalpistik - eesnäärme stimulaator

        CalexoticsBottom Rock Curved Probe - vibratsiooniga anaalpistik - eesnäärme stimulaator

        Bottom Kogege kõige intensiivsemaid eesnäärmeorgasme Rock Curved Probe'iga alatesCalexotics. See ergonoomilise kujuga vibratsiooniga anaalpistik on spetsiaalselt välja töötatud sihipäraseks eesnäärme stimuleerimiseks ja pakub hingematvat elamust.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: