Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 anaalpistik koos vibratsiooniga

Selle diskreetse, kuid võimsa anaalvibraatori eripära on see, et seda saab kanda diskreetselt tavalise igapäevase riietuse all ja see pakub teile ikkagi võimsat stimulatsiooni. Nii saate nautida anaalseid naudinguid diskreetselt ja igal ajal, ükskõik kus te olete - kas kontoris, ostlemas või teel.

Rohkem infot

10046/00

saadaval

    Rohkem infot

    The CalexoticsBottom Rock Beaded Probe on üks tugevamaid JA kõige diskreetsemaid anaalvibraatoreid!

    Selle diskreetse, kuid võimsa anaalvibraatori eripära on see, et seda saab kanda diskreetselt tavalise igapäevase riietuse all ja see pakub teile ikkagi võimsat stimulatsiooni. Nii et saate nautida anaalset naudingut diskreetselt ja igal ajal, olenemata sellest, kus te olete - kas olete kontoris, ostlemas või teel. Anaalpistik CalexoticsBottom Rock Beaded Probe ühendab diskreetsuse ja intensiivse naudingu, nii et saate integreerida erutavad hetked oma igapäevaellu märkamatult. Bottom Lase uskumatult võimsal anaalvibraatoril Rock Beaded Probe alatesCalexotics kuni hingematva anaalorgasmini! See võimas vibratsiooniga anaalpistik sobib ideaalselt kõigile, kes otsivad väga, väga intensiivset stimulatsiooni.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 10 vibratsioonirežiimi hingematvaks stimulatsiooniks sügaval sisemuses

    Bottom Rock Beaded Probe pakub 10 võimsat funktsiooni, sealhulgas vibratsiooni, pulseerimist ja eskaleerimist. Iga seade pakub erinevat intensiivsust, pakkudes laia valikut tundmusi. Anaalvibraatori eriline pallikujundus pakub unustamatuid aistinguid ja muudab iga kasutamise põnevaks elamuseks! Kas õrnad naudingu lained või sügavad, intensiivsed vibratsioonid, see tagumispistik kohandub vastavalt teie eelistustele ja viib anaalstimulatsiooni täiesti uuele tasemele.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - Ohutu, kehasõbralik materjal ja veekindel

    Bottom Kvaliteetsest, kehasõbralikust silikoonist valmistatud Rock Beaded Probe tagab turvalise ja mugava tunde. Tänu IPX7 veekindlusele võid seda kõhklematult kasutada duši all või vannis ja nautida oma sensuaalset avastamisrännakut veelgi enam. Tänu integreeritud mälukiibile alustab tagumispistik täpselt sealt, kus te viimati lõpetasite, tagades, et teie nauding jätkub sujuvalt.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - vastupidav ja reisimiseks sobiv

    Bottom Rock Beaded Probe on varustatud praktilise USB-laadijaga, mis võimaldab täielikku laadimist vaid 1,5 tunniga. Täielik laadimine kestab kuni 110 minutit madalal kiirusel või 90 minutit kõrgel kiirusel - ideaalne pikkadeks, pikemateks seanssideks. Lisaks on tagumispistikul "reisilukk", mis aktiveeritakse nupu 3 sekundiks vajutamisega, mis võimaldab reisimisel diskreetset ja turvalist transporti.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - puhastamine ja hooldus

    Tagatipuka pikaealisuse tagamiseks peaksite seda pärast iga kasutuskorda põhjalikult puhastama. VERYCLEAN Kasutage sooja vett ja mahedat seepi või spetsiaalset mänguasja puhastusvahendit, näiteks meie sprei. Veenduge, et pärast puhastamist kuivatate tagumispistiku põhjalikult, eriti kui seda on kasutatud vees.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - õige libestusaine

    Meeldiva ja mugava kogemuse saamiseks soovitame kasutada veepõhist libestusvahendit, näiteks meie Aquameo libestusvahendit. Silikoonipõhiseid määrdeaineid tuleks vältida, et mitte kahjustada pistiku kvaliteetset silikoonmaterjali.

    Calexotics - Innovatiivsete seksimänguasjade turuliider

    Calexotics on juba aastakümneid olnud üks juhtivaid seksimänguasjade tootjaid ning on tänu uuenduslikule disainile ja kvaliteetsetele materjalidele teinud endale nime kogu maailmas. Kaubamärk seisab kehasõbralikkuse, funktsionaalsuse ja naudingu eest ning pakub unustamatuid elamusi nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

    Täiendavad üksikasjad:

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Edel und hochwertig

    Design und Material wirken edel und hochwertig. Die Oberfläche fühlt sich samtig an und schmeichelt der Haut. Einmal eingeschaltet, gibt es eine Vielzahl von Vibrationsstufen, die gezielt eingesetzt, einen ganz schön geil machen können. Klare Kaufempfehlung.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 anaalpistik koos vibratsiooniga

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 anaalpistik koos vibratsiooniga

    Selle diskreetse, kuid võimsa anaalvibraatori eripära on see, et seda saab kanda diskreetselt tavalise igapäevase riietuse all ja see pakub teile ikkagi võimsat stimulatsiooni. Nii saate nautida anaalseid naudinguid diskreetselt ja igal ajal, ükskõik kus te olete - kas kontoris, ostlemas või teel.

    Kirjutage oma ülevaade

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: