Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Watersports Kink

Uudiskiri

MEO-XTRM - GoldenShower™ - Fetišimask - kollane

MEO-XTRM Golden Shower fetišimask koos trummiga on erakordne BDSM aksessuaar. Inspireeritud klassikalistest Iisraeli gaasimaskidest, pakub see ainulaadne fetišimask kuldse duši mängude armastajatele võrratut kogemust.

Rohkem infot

3851/00

169,99 €

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

MEO-XTRM Golden Shower fetišimask koos trummiga on erakordne BDSM aksessuaar.

Inspireeritud klassikalistest Iisraeli gaasimaskidest, pakub see ainulaadne fetišimask võrratut kogemust Golden Showeri mängu armastajatele. GoldenShower™ fetišimask on absoluutne kohustuslik ese kõigile, kes soovivad Golden Showeri uuele tasemele viia. Tänu sisseehitatud joatorule pakub see fetišimask ülimat pissimisrõõmu - kas baaris või orja jaoks pissikaussi juures.

Uuenduslik disain ja funktsionaalsus:

Inspireeritud klassikalistest Iisraeli gaasimaskidest, ühendab see fetišimask tugeva disaini ja läbimõeldud konstruktsiooni. Integreeritud lehter on disainitud nii, et lisahoidikut ei ole vaja, mistõttu on selle kasutamine lihtne ja tõhus. See geniaalne disain viib fetišimaskid uuele tasemele ja on alates selle turuletoomisest tekitanud BDSM-skenel furoori.

Kvaliteetsed materjalid:

Vastupidavast kummist ja plastikust valmistatud GoldenShower™ fetišimask pakub maksimaalset mugavust ja vastupidavust. Reguleeritavad pearihmad tagavad kindla istuvuse ja kohanduvad iga peamõõduga.

Täiuslik funktsionaalsus:

Eemaldatav ja kergesti puhastatav lehvik tagab lihtsa käsitsemise ja hoolduse. Lahtijoa nutikas paigutus tagab, et vedelik suunatakse otse fetišimaski ilma lekkimiseta, mis tagab intensiivse ja täiesti anonüümse kogemuse.

Täiesti anonüümne:

Fetšimask tagab täieliku visuaalse isolatsiooni, nii et kandja saab vaid ähmaselt tunda, mis tema ümber toimub.

See võimaldab intensiivset ja anonüümset kogemust, kus fantaasia on kesksel kohal. GoldenShower™ fetišimask on rohkem kui lihtsalt aksessuaar - see on kick kõigile, kes soovivad oma Golden Showeri kogemusest maksimaalselt kasu saada. Avastage stiili, funktsionaalsuse ja mugavuse täiuslik kombinatsioon ning kogege intensiivseid pühendumise ja kontrolli hetki.

Täiendavad üksikasjad:

  • MEO-XTRM - GoldenShower™ - Fetish mask
  • Inspireeritud Iisraeli gaasimaskidest
  • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest kummist ja plastikust.
  • Funnel: Eemaldatav, kergesti puhastatav, spetsiaalselt Golden Showeri mängudeks mõeldud.
  • Reguleeritavad peapaelad: Kohandub igale peasuurusele, tagab kindla ja mugava istuvuse.
  • Mugavus ja ohutus: Vastupidav ja vastupidav, keerulise disainiga maksimaalse funktsionaalsuse tagamiseks.
  • Hooldusjuhised: Ladustage lateksist ja kummist tooteid võimalusel pimedas kohas. Ideaalne on valgusküllane kapp, et vältida päikesevalgusest tingitud pleekimist ja hapraks muutumist. Kasutage regulaarselt lateksisprei või talgupulbrit, et säilitada oma lateks- ja kummirõivaste kvaliteeti ja välimust.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

MEO-XTRM - GoldenShower™ - Fetišimask - kollane

MEO-XTRM - GoldenShower™ - Fetišimask - kollane

MEO-XTRM Golden Shower fetišimask koos trummiga on erakordne BDSM aksessuaar. Inspireeritud klassikalistest Iisraeli gaasimaskidest, pakub see ainulaadne fetišimask kuldse duši mängude armastajatele võrratut kogemust.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: